Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
ezen is van ledsor viszont ez nem akad ki csak a power led világít mikor bekapcsolom, sajnos ez sokadik gombnyomásra se indul be, az elkoszolódott mechanika pedig nem hiszem, mivel üresen van a motor tehát perpill semmit sem hajt így csak el kellene indulnia, még van a motor kivezetéseire egy kondi ráforrasztva én arra gondoltam hogy esetleg az lehet a bűnös, bár nem tudom hogy az eredetileg ott mit szolgál

-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Adott egy akkumulátoros villanyborotva ami úgy működött hogy ha megnyomtam a bekapcsológombot akkor bekapcsolt ha ismét megnyomtam akkor ki, nincs is ebben semmi furcsa
csak azért írtam le mert ismét ez lenne a cél...most ha megnyomom a bekapcsoló gombot akkor nem kapcsol be, szétszedtem hogy megnézzem belülről is és azt figyeltem meg hogy ha megnyomom a gombot akkor a kis motor elindulna, ugyanis megmoccan egy picit, de nem "kapja el" ezért direktre kötöttem és akkor simán ment, majd ismét megpróbáltam az elektronikán át bekapcsolni és továbbra sem reagált, de legalább kiderült hogy a kis motor működik, majd arra jöttem rá hogy ha direktre kötöm és beindul a motor és ekkor nyomom meg a bekapcsoló gombot, majd a motor direkt áramellátását megszakítom akkor is megy tovább immáron az elektronikán át és ha megnyomom másodjára is a gombot akkor természetesen le is áll viszont újból már nem indul el csak akkor, ha ismét kap egy kis direkt tápot az induláshoz. Valakinek valami ötlet

Képek
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

csak azért írtam le mert ismét ez lenne a cél...
ekkold