Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
zoli03
üzenetére
Töltésről sokszor volt szó, 5A CC/CV modulok vannak kijelzővel is vagy anélkül. 2 db trimmer az ismertetőjele (áram / feszültség), ilyet könnyű találni.
Vagy keresni valami 16,8 V végfeszültségű töltőt, de forgalmazhatják 14,8 V névleges értékkel is.
Védőpanelt túrni már időigényesebb lesz, de ebben jó az Aliexpress, lehet böngészni a visszajelzések között. Egyébként is, ott nagy átlagban minden olcsóbb, kivételek persze lehetnek.
-
moha21
veterán
válasz
zoli03
üzenetére
Szia!
Én inkább ezt venném : Uni-t UT60E
idehaza áfával 14k, tudja mindazt amit linkeltél + Trms feszültségmérést is.
Meg látom mások a méréshatárok is. Nézd át a specifikációkat a gyártó honlapján.
-
szabifotos
senior tag
válasz
zoli03
üzenetére
Nekem pont ilyen van. Én nem voltam megelégedve a gyári heggyel. Valami ötvözet lehet az anyaga vagy nem tudom, de nekem réz heggyel sokkal kényelmesebb, könnyebb volt forrasztani, mint a gyárival.
Én úgy oldottam meg, hogy vettem (ha jól emlékszem) 2mm-es réz drótót, és abból,vagdosok, hajlítok hozzá hegyet. Egy picit összébb kellett nyomnom a foglalatot, hogy szoruljon benne, de ha kapsz 2,5mm-es drótot, akkor azzal próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold