- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Donki Hóte #99391 üzenetére
Ezer hála a tapasztalat megosztásért, pontosan ilyenek kellenek nekem.
Hasonlót tapasztalok, csak az a fura, hogy van amikor a kimenetek felcserélése után mégis helyreáll az effekt. : O
12V DRGB a szalag.
WS281x a szalagon lévő vezérlőm, de azt még nem sikerült kiderítenem hogy az "x" melyiket jelöli, pl 0, 1, 2, 2b...etc...Kimenetenként 2 db 1.5 [m], tehát kimenetenként 3 [m] szalag és 3 + 10 [m] 0.5 mm2 vezetékezés lesz.
20 szegmens / m, 1 szegmensben 3 LED van, tehát 30-32 szegmens, 90-96 LED lesz 1 sáv, tehát 1 kimeneten 60-66 szegmens összesen 180-192 LED-et kell csak kihajtani és vezérelni.
Tehát 1 kimeneten 12VDC 2x 1.8A-nyi LED szalag.Bíztam benne hogy 8 kimenetet tudok használni, ami vezérlőnként 480-528 szegmenst jelentett volna, de egyre inkább úgy tűnik duplázódik a vezérlő költsége, valamint a kötések mennyiségéből eredő későbbi hibalehetőség... xD
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest