Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz tordaitibi #93625 üzenetére

Van nekem dobozban pár megtört vezetékű 20V/65W noti töltő, semmibe nem tartana adni neki DC-t meg valami filléres készre szerelt mono amp panelt. Hely lenne a tápnak.
    Át is futott az agyamon, csak egy panelen van az előfok meg a végfok és a potik is ebbe a panelbe vannak ültetve.
    Munkás, mert a mély-magas sem a szokásos, mert a kereszt frekik sem ott vannak. Itt a 2kHz már magas, mert basszusgitárhoz szánt gyakorló, emiatt is soványka nagyon a 8W.
    Valami miatt ez a TDA2030 csak 8W a saját adatlapja szerint 11V-on, a 2040 meg 10W felett ugyanezen a feszen. Nem mondom, hogy értem miért.
    Nekem is fura, de azért az 20%. Egy ezrest és egy forrasztást megér nekem.
    Egyébként hogy a tápfesz felől is korlátos a kimeneti teljesítmény az vitán felül áll. Nyilvánvaló, hogy emelni kéne, de nem hiszem, hogy fogom vagy ha mégis, akkor is inkább a 2040 legyen benne.
    Van pár betojt kismagnó is a pincében, de azokban anno megnéztem +/-16V a trafó. Még esetleg egy 12V-t betennék a gyári 11 helyére csak úgy, minden mást változatlanul hagyva, de az nincs közte, csak 16V-os.

Új hozzászólás Aktív témák