Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Hali!
Ezt a kört rögtön megfutottam még télen az elején és a tuti jó hangkártyával is rossz. Bár most nem pakoltam át a hangkártyát, elég valószínűtlen hogy azóta változott a helyzet.
Amit most nem írtam de az elején ezt is megnéztem, hogy az alaplapi hangkártya is érintett, valamint a telefon fülesen is megjelenik ez a "sütés-főzés".
Bár utóbbit most nem néztem, mert szó szerint nincs erőm a gép mögött kaparászni mert tegnap bevágott a derekamba így pár napig örülök ha az alapfunkcióim működnek

Én is első perctől az alaplapra tippelek még akkor is ha az előző táp se volt százas, akkor ezek szerint értelmetlen dolog azzal próbálkozni hogy a tápot alátéttel elszigetelni a háztól, vagy az alaplapot de annál úgy tudom eleve el is van szigetelve vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Yettel topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dyson Supersonic Origin (Fekete/Nikkel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- EVGA Supernova 850WP2 Moduláris
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold