- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
atesss #73546 üzenetére
Hát azóta se világosodtam meg sajnos teljesen a BMS témakörben.
Amit eddig próbáltam keresni, az alapján a BMS az nagyon "gyűjtőfogalom", azaz nincs egységes kritérium, azt tudja amit az aktuális kínai gyártó/eladó úgy gondolta hogy tudjon.
Tudtok valami konkrétumot ajánlani, ami bevált ?Illetve olyan nincsen, hogy a BMS és a töltő áramkör egyben van, egy nyákon ?
Részemről jócskán egyszerűsítené a felhasználást, ha csak egy nyákot kellene bekötni (akksiból persze minden csatornát párhuzamosan is kell a BMS miatt), illetve egy nyákot kellene elhelyezni-rögzíteni. Főleg hogy ezen felül lesz a kimeneti DC-DC konverter miatt min. még egy rögzítendő nyák.
De még lehet a bemenetre is kell egy plusz konverter, és akkor azt is rögzíteni kell (attól függ milyen táp van épp).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest