- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #66708 üzenetére
egyszerre válaszolok ha megengeditek, némileg ömlesztve az infókat mert vannak átfedések:
@PHM: köszönöm, gondoltam egy ilyen megoldásra de mivel egyáltalán nem értek az elektronikához, nem tudtam hogy ilyenkor mi az erősebb, a szűk keresztmetszet vagy valami egyensúlyi állapot akár a névleges adatok alulmúlása árán.
@tordaitibi: egy ilyen teszterrel/terheléssel mértem, itt 1A alatti terhelésre nincs mód. gondolom ez ellenállás lesz, melegszik mint a fene.
végül kiokoskodtam, hogy tudok én mérni telefonnal is (mármint hogy simán rádugom a töltőre) bár ott meg az az ismeretlen faktor, hogy mit kezd a töltésvezérlés a szituációval adott akkutöltöttség függvényében.
tegnap este megmértem, fel is írtam szerencsésen otthon hagytam, de a lényeg, hogy telefonnal tesztelve a fehér (mint kiderült rossz) töltő 4,6V körül adott le 0,13A áramot, ezt a xiaomi köszönettel vissza is utasította és fel se vette egy idő után a samsung telefon elnyalogatta, a fekete 4,8-5V között adott le 0,7A körüli áramot, ami megfelel a specifikációnak (viszont akkor nem értem hogy ugyanilyen áram leadás mellett hogyan esett vissza ott is a fesz 3,9-re vagy éppen fordítva esett fesszel hogy nem adott ki többet ha egyensúlyi állapotot közelít).
az advanced level multi domain assessment center eredményeképpen tudományos bizonyossággal megállapítottam hogy a fehér töltő megdeglend, most már csak azt kellene eldönteni hogy ikea koppla legyen helyette mert hamar megvan és mégis csak CE vagy egy ugreen töltő aliról amit meg szeret a nép.
@Attix70: nagyon köszönöm
@hcl: ezért írtam pontos típust.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest