- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johniee #64955 üzenetére
Kis munkával át lehet alakítani hogy a 12V-ot figyelje jobban, ne az 5 voltos ágat, itt a topikba is volt erről szó régebben de sajnos nem mentettem el pedig én is már néhány pc tápból ismerősöknek csináltam műhelybe tápot autórádiónak. Én nem alakítottam át semmit benne, az 5 voltos ágra tettem egy 6V/15W izzót, jól működnek.
Akaszd rá a led szalagot és mérjél, ha jól tartja a 12 voltot akkor szerencséd van. -
terapeuta007
aktív tag
válasz
johniee #64955 üzenetére
elbirja a szalagokat. csak annyi hogy a legtöbb táp nem ad le a 12v os ágom semmit és a venti se porog amikor bedugod.
az 5vos ágall vmit kel csinalni. pont azt mint amit egy alaplap csinálna amikor benyomod .lehet elég ha raraksz egy 10ohmos ellenallast.15w/méter fogyasztassal milyen kerdes ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest