- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudtam, hogy csak a linkelt hozzászólást futottad át, vagy volt türelmed végigrágni magad az egészen.
Ha végigolvastad, láthatod hogy én többször is írtam, hogy valóban tévedtem vagy rontottam el "képletet" is a hirtelen meggondolatlanságból eredően.
"Nem mellesleg meglehetősen kínos úgy dobálózni a végzettségekkel - legyen az műszerész, technikus vagy akár mérnök -, életkorral, esetleg a több évtizedes 'szakmai gyakorlattal', hogy mellette égbekiáltó marhaságokat ír le az emberfia (akinek nem inge, ne vegye gatyára)"
Igen, valóban az, de én személy szerint nem azért írtam le, hogy van végzettségem, mert dobálózni szerettem volna vele, csupán azért, mert nyilván nem fél disznóért vettem. Tévedni tévedek, mint általában az emberek többsége, de azért a "nagyfeszültségű áram" még mindig piszkálja a fantáziám mi lehet. Nekem nincs évtizedes szakmai tapasztalatom, alig van 7 éve annak is, hogy meglett az utolsó szakmám, ez idő alatt ~3évt foglalkoztam csak az elektronikával és hát felejtek így gyakorlás nélkül. Annyit viszont nem, hogy az állítólagosan hiányos fizikai tudásom ellenére sem keverem össze az áramot a feszültséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest