Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Ha már üveg bizti láttatok olyat, hogy a névleges 250mA-es bizti stabilan átadott 0.9A-et Li akksiról? Izott és bíztam benne hát biztos határon van de bírja még aztán számítás miatt rámértem és meglepődve találtam, hogy sajna van egy rövidzárlat de a bizti bírta..
Már ezekből is a china-t hozzák be?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Épp azt nézem, hogy az 5x1,5-ös nem fér bele, szűk a lyuk. Hosszra még jó lenne.
Nos, akkor mi legyen? Meg tudom ezt valahogy oldani, vagy keressek másikat. Ha utóbbi, akkor honnan lehetne szerezni egy olyat, ami jó is (gsm boltokban is kínából rendelik ott meg csak nem kaphatom szét).
Jól gondolom, hogy csak nem kellene bizti nélkül használni ugye? Mekkora a legkisebb üvegcsöves biztosíték? (2A körüli, lehet a 1,5-ös is jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold