Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Nem. Ha megnézed a zenyém, az tök szimmetrikus, amit te linkeltél az nem. Én is ráejtettem egyszer egy csavarhúzót vagy mit még a teszt szakaszban. Annyira értek a dolgokhoz /értsd: nemigazán/, hogy elkezdtem cserélgetni a fet-eket, aztán a végén kiderült, hogy egy 1n4148 szállt el az egészben
Asszem a nyugalmi áramfelvétel, meg a nemtudommilyenfeszültség beállításánál nem volt rajta terhelés és nem szállt el. Ami a nagyon szar a cuccomban, hogy gyakorlatilag a földelés egyáltalán nem megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Asszem a nyugalmi áramfelvétel, meg a nemtudommilyenfeszültség beállításánál nem volt rajta terhelés és nem szállt el. Ami a nagyon szar a cuccomban, hogy gyakorlatilag a földelés egyáltalán nem megoldott.
ekkold