Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
Szevasz
Az is meglehet, biztosra nem tudom, csak egy ötlet volt, mivel minden eltérő teljesítményű csőnek a fűtőszál vastagsága, ezáltal az ellenállása is más, és ez az, ami egy fix. stabil ohmos érték, talán ezáltal lenne a leg egyszerűbb "bekategorizálni" egy csövet.
Eltérő fajta fénycsöveknél eltérő az égési feszültség is, tehát ez problémát okozhat, ha ez alapján megy a teljesítmény meghatározás, azt viszont nem tudom, hogy azonos típusú, csak eltérő teljesítményű csöveknek azonos e az égési feszültségük (pl. T5-ösek) ?

Amennyiben azonos, akkor a feszültség stabilan tartásával, nyilván az áramerőt növelnie kell az előtétnek a nagyobb teljesítményű csövek esetében.
Ennél a mérési módnál viszont gondot okozhat, ha másfajta csövet kötünk rá az előírtnál, mert akkor vagy mindegyiket túl, vagy alul hajtja !
Nem tudom, van e valamilyen dokumentum, amiben megadják a mérés elvét.

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold