- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
djyuri írta:
Most nézem bakker...Ezt csúnyán elírtam
Sorry... Én 16%-ot akartam írni és a másik meg 20%-nak jó...
Szokj le arról a szokásodról, hogyha kijavítanak és elmondják, hogy amit írtál az marhaság, akkor nem vagy hajlandó elismerni és azzal jössz, hogy ''csúnyán elírtam''. Ha azt tekinted csúnya elírásnak, hogy összehordtál hetet-havat és műszaki paramétereket szórtál a mondatba, akkor rendben van. De ha utána még a százalékokon kezdesz el pötsölni, az már rég rossz. Hiába mértél bármit, mert annak nincs köze ahhoz, hogy FET-es-e, vagy processzoros-e valami.
djyuri írta:
HY Ez jó duma Mivel 1Khz-el semmire sem megy általában senki,így nem is mérünk vele....Amúgy is bántja a fülemet úgy 800-3000Hz-is a sípolás....Utána már csak 11.5Khz-től fölfelé gázos hallgatni,amíg hallani
Egy kérdés még ezzel akpcsolatban:
Akkor amit mértem annó a fisher-emre 50Hz-en,akkor az valóltal lett...Hiába volt a tökéletes analóg műszer? THX
Ez nem duma. A teljesítmény méréseket 1 kHz-en végzik, így a te 50 Hz-en elvégzett mérésed nem összevethető a többivel. Gyakorlatilag feleslegesen mértél.
Egy zenében bőven vannak 1 kHz feletti hangok. Azt hiszem meglepődnél ha egy aluláteresztő szűrővel az 1 kHz feletti hangokat levágnád. Próbáld ki a Winampban, a preampot húzd le -12 dB-re és az 1 kHz feletti potikat szintén, az alatta lévőkeg meg +12 dB-re told fel. Ki fog jönni a tipikus dobozhang. -
DDL
őstag
HY Ez jó duma Mivel 1Khz-el semmire sem megy általában senki,így nem is mérünk vele....Amúgy is bántja a fülemet úgy 800-3000Hz-is a sípolás....Utána már csak 11.5Khz-től fölfelé gázos hallgatni,amíg hallani
Az a sok szaki aki a szabvány előírasait követve mégiscsak 1kHz-es jellel mérik a teljesítményt azok senkik? Mellesleg egy apró lényegtelen paramétert a torzítást is megadják a teljesítmény mellé (különben értékelhetetlen a paraméter).
Üdv: DDL (egy senki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest