- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Megvan, hogy mikortól telepíthető az iOS 27, ezekre az iPhone-okra érkezik
- Ennyibe kerül most egy új iPhone – ezek a magyar árak az Apple bejelentése után
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is"Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok."
Ez így van. Sajnos. Rátértek a biztosra, a biztonsági játékra. Sokan a szoftvert emlegetik. Semmiben nem jobbak abban sem, mint mások. A Samsung nagy bloatware király még mindig.
-
mcs
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
Volt szerencsém nekem is látni ugyanazon helyen egy Galaxy A57 3-4 egységnyi térerős Edge kapcsolatàt, és a Poco F8 Ultrámat kettő egységnyi 4G+-al.

Szánalmas a Samsung, ahogyan egy helyben toporog, hiába a kiforrott One UI. -
Bossyy
tag
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is -
bmt50
senior tag
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera).A Honornak nagyon jó kijelzői vannak. A feleségemnek van egy Honor 400 Lite-ja másodtelefonként. Szabályosan leesnek az ikonok a képernyőről.
-
csakany2001
senior tag
-
xsjado93
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera). -
Balázs Z.
aktív tag
Röhej. A kamera már a 25FE-ben is "régi" volt, miért állt le a Samsung a kamera-feljesztéssel...?
-
Kasya
nagyúr
A Galaxy S26 és az újabb eszközök tulajdonosai már most sem tudják letölteni a Samsung Messages alkalmazást a Galaxy Store-ból...
Fold8U-n siman toroltem a gyarilag feltett Google-t és Galaxy Store-bol telepitettem a Samsung variánst.Szerk: Ja, HVG, tipikus minosegi cikk.
-
e-newsee
addikt
-
kbyte1024
veterán
+1
ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom. -
bmt50
senior tag
-
Phobion
addikt
Ez az Exynos mostanában, hogy teljesít? Régen csak rosszat olvastam erről a processzorról.
-
blagolf
senior tag
Belül azért változott? Mert kivülről 0 a változás az előzőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Eléggé felborította a piacot a VGA-k nyári áramelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 Ryzen 5 / RTX 2050 / 16 GB RAM / 512 GB SSD / FHD 144 Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro Fémházas Ultrabook Laptop 14" -60% i7-1260P 16/512 Intel Iris Xe 2,2K Matt
- MEGŐRÜLTEM?! Új! Acer Nitro V i7-13620H 16GB 1000GB RTX 5060 FHD 165Hz 2 év garancia
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 27% - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX ICE Alaplap

ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom.