Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
matthews
üzenetére
Köszönöm. Igazából az érdekel, hogy hogy bírkózik meg a kábel tv SD vagy 1080i, gyakran fos minőségű anyagainak, vagy letöltött mezei xvid, 720p és 1080p felskálázásával. Mert FHD-ra még viszonylag szépen megoldják, de ez 4x több képpont és ( az enyémhez képest ) 45cm plusz átló esetén hogy mutat? Sötét szobában nem süti e ki a szemedet, visszavett fényerővel is érvényesül e a kontraszt és a színek? Hogy néz ki a tartalom ~30-40 fokos szögből? Saját médialejátszó válogatós e, felirat/hang állítható? Észrevettél e bármilyen anomáliát a képen, mozgáson? Rtings nagyon dícsérte a testvér modelljét, de én már fenntartásokkal fogadom ezeket a teszteket.
Csak miattam ne ess neki ezeket megválaszolni, nagyon messze vagyok még a döntéstől, csak ha írni akarsz róla, ezek lennének érdekesek.
Köszi. -
Rick4
félisten
válasz
matthews
üzenetére
A legrosszabb ami történhet, hogy csinálsz a tévén egy rendszervisszaállítást, illetv emegnézed, a hdmi bemeneten nincs-e a kiterjesztett bemenet, amivel egy sima beltéri és sima kábel akadhat.
Én is beltérivel tévézek, vettem az alin vagy a temun rendes 8K-s hdmi kábelt, talán 1000ft- volt a 2m-es, és soha semmi bajom se volt vele.Ha nem javulna meg, jelzed a hibát a hisense-nek, és káred az előző fw-t küldjék el, kipakolod egy pendrive-ra, és visszafrissíted, amikor lesz több próbálható kábeled, akkor újra ráfrissítesz, és megnézed, a kábellel volt-e a gond. De szerintem kábel lesz.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
matthews
üzenetére
Nekem van egy 2020as 55ös u8qf JBL hangszórók sima 2.0 ,nagyon jól szól ---de gyanítom hogy inkább az alatta lévő tv "álvány",hosszú széles,alacsony tv szekrény miatt vannak mély hangok-----falon nem használtam hogy tudjak hasonlítani .A 75ös TCL c805nél jobban szól (az fali tartón, és házimozival
) ,az előtte lévő fapados 75ös LG és a 60asLG plazmánál is. Ha lecserélem majd ha eljön az ideje, valamelyik U8as esetleg U7es 65ös szériára biztos többet tudok hogy azok mit tudnak 
-
Rick4
félisten
válasz
matthews
üzenetére
Szerintem mindneki kíváncsi arra, mi a tapasztalat, sőt, sokan részben ez alapján fognak majd dönteni, tehát mindig számít, ki mit hogy tapasztal, ellenőriz, mér, és azt utána hogy írja le.
A hirelkártyával semmi baj sincs, én ugyan ki tudtam volna fizetni a sajátomat, de mivel a telekomtól jött, és kamatmentesen kaptam meg, bolond lettem volna egyben kifizetni, ez éppúgy hozzátartozik egy TV vételhez, mint az, hogy milyen jók a színek, vagy a hang.Bár már tényleg mindegy, de furcsa, hogy az auchan ne fogadna el bármilyen kártyát, vagy ott nem lehetett volna lezsugázni a házhozszállítást, és mindenkinek számít akár csak 5-10 ezer forint is, ha már megoldogoztunk érte, ne dobjuk ki az ablakon... De persze a te pénzed, én csak jeleztem, hogy máshol is volt ugyanez a modell.
A hang dolog a képnél is szubjektívebb, mivel az összhatást tulajdonképp semmiféle géppel nem lehet mérni, wellenben a kijelzőt még kalibrálétatni is lehet, ha az emben objektív tökéletességre vágyna. Én speciel érzékeny vagyok a hangopkra, szeretem, ha természetes, és nem tompa, így gyakorlatilag tévé sincs, ami jó lenne, ide már nem raktam be az erősítőt meg a hangfalakat, mert pár hét múlva költözök, és amott viszont lesz komoly hangcucc, amit tévézésre is fogok használni.
És akkor van a hartmadik típus, akinek mindegy, csak zörögjön valahogy.
Na tőle sose tudunk meg olyanokat, hogy most akkor jó a TV hangja vagy sem. Várjuk a tapasztalatokat. Egy jótanács, a képet én a sajátomon 2 hónapig álligattam, mire elégedett lettem vele, te se add fel 3 hét után, a tévé jó, csak annyir arészletes, és alapos, ráadásul egymással összefüggő beállítás van, hogy kissé bonyolultabb, mint a régieken egy féfnyerő- kontraszt- telítettség csúszka.
-
Rick4
félisten
válasz
matthews
üzenetére
Nem is az a kérdés, hogy a többi ugyanilyen kialakítású tévéhez képest jobb-e, nyilván a több hangszóró nagyobb felület, tehát jobb, de ettől még nem lett jó.
Azért azt vedd figyelmbe, hogy jóval többen olvassák a fórumot, mint amennyien írnak is ide, és ha tőled azt olvassák, hogy jó a hangja, miközben nem az, vagy rossz a hangja, miközben nem az, az megtéveszthet másokat, mivel nem csak magunknak fórumozunk, hanem másoknak is, ezért érdemes tisztán és körültekintően fogalmazni, és akár egy mondaton belül is viszoinyítási pontokat kialakítani az egyértelmű álláspontok miatt.
Azért majd ha odaér, írd meg a körülményeket, és a végső tapasztalatot, kíváncsi vagyok, nálad otthoni kö9rülmények között milyen lesz.
Nyilván nem te vagy a rossz példa, neked lehet előnyös volt, de lehet más nem lát át dolgokat, és rosszul dönt,. Minden ilyen szituáció kitárgyalásával azoknak segítünk, akik egyedül nem biztos, hogy a legjobb döntést hoznák.
-
Rick4
félisten
válasz
matthews
üzenetére
Kiszállítják 3990ft-ért. Úgy még mindig 26-tal beljebb vagy, illetve ugyanúgy 30-cal, hiszen mivel helyben nincs Alza sem, ezért nem tudtad az alzás rendelést sem személyesen átvenni, vagyis a 30K-val drágább tévéherz is fizetős kiszállítást kértél, szóval mi a különbség?
Az ár. Amivel nincs baj, ha bármivel többet kap az ember az alzában, de épp ellenkezőleg, ha gondod lesz, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legrosszabb garancia- ügyintézést tőlük kapod.Mielőtt félreéretnéd, nem kötözködöm, csak a többiek számára állítunk példát, hogy mik a jó döntések, és szemléltetjük, hogy mik a rosszak.
-
Rick4
félisten
-
jovás
senior tag
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
matthews
üzenetére
Nálam is a 55ös u8qf-nél hasonló, csak ott egy gombnyomásra néha 2-t reagál (nem mindig), amúgy a távirányító ledje bármely gomb megnyomására nem egyet villan hanem 3at (kivétel a bekapcsoló gomb) ez se volt ilyen mikor vettem. Amúgy a TVhez vettem ugyancsak gyári fémházas (PH tesztben érdekes ez volt hozzá) távszabályzót ,azzal nem csinálja. Amúgy megszoktam ezt a problémát de idegesítő néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) ,az előtte lévő fapados 75ös LG és a 60asLG plazmánál is. Ha lecserélem majd ha eljön az ideje, valamelyik U8as esetleg U7es 65ös szériára biztos többet tudok hogy azok mit tudnak
Na tőle sose tudunk meg olyanokat, hogy most akkor jó a TV hangja vagy sem. 

)