Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Flashy
veterán
a fixmbr kijavítja az mbr-ben levő rendszertöltő rutint, a partíciós táblát nem bántja. a fixmbr figyelmeztetése mindig előjön, hogy biztos akarod-e.
a fixboot a partíció boot szektorát írja be.
röviden: az mbr-ben levő rutin választja ki hogy melyik partíció induljon, a partíció boot szektorában levő rutin keresi meg ténylegesen a boot fileokat és kezdi a bootolást. -
Flashy
veterán
volt már rá szükség. ha ügyfél elrontja a Windowsát és nem tudom kijavítani, legegyszerűbb a 3 CDről visszaghostoltatni vele, feltelepített XP, driverekkel, utilok installjai felmasolva, satobbi. a sajátomat én se így csinálnám :) de ahhoz hogy aztán megint elrontsa vagy elromoljon, arra jó :)
-
Flashy
veterán
ugy vettem észre változó :) van olyan notebook amihez adnak 3 CDt és nincs rajta rescue partíció, van amihez 1 darab floppyt adnak és van rescue partíció, meg van amihez minden van. szerintem ha saját maga fogja telepíteni, akkor úgyse a rescue partíció dolgait fogja rendszerhalálnál használni hanem saját maga telepít megint (vagy saját ghost image), ebben az esetben fölösleges fenntartani a rejtett partíciót. persze meg kéne nézni valahogy hogy a rejtett partíción tényleg a helyreállító cucc van-e, bár gondolom, mert mi más.
-
Flashy
veterán
lehet hogy az kavar be. hol van az a particio? elöl vagy hátul? lehet hogy a boot.ini-t rontja el az install. nem törlöd azt a partíciót és tiszta lappal? szoktak adni notebookhoz 2-3 CDn recoveryt ami a vészpartíció nélkül is újratelepíti. bár ha úgyis saját magad telepíted akkor még az se kell.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi