Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10151) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Rég játszottam már, hogy áll most a hero tier lista? Van ~20K goldom, el kéne költeni. Kicsit már unom a meglévőket.

(#10152) Sprq válasza ígyvanferi (#10151) üzenetére


Sprq
aktív tag

Most megnéztem az itteni tierlistet, Raynor, Sonya easy tier 1 most, Rehgar lecsusszant kb tier 3-ba, Uther, Zagara tier 1, ETC, Diablo javult, Artanis tier 2-3. Thrallt meg LiLi-t még följebb, Azmot meg Kharazimot lejjebb raknám. Gyorsan ennyi jutott eszembe.

[ Szerkesztve ]

Do you hear the voices, too?

(#10153) ígyvanferi válasza Sprq (#10152) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Kösz! Akkor ebből Raynor, Sonya meg Jaina lesz.

(#10154) Pocok256 válasza ígyvanferi (#10153) üzenetére


Pocok256
veterán

Csak felvenném az öreg blacket ha már játszol ilyet is :D Black#2824

[ Szerkesztve ]

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#10155) F-ECT$ válasza ígyvanferi (#10151) üzenetére


F-ECT$
titán

Attól is függ, hogy mi van meg. Ajánlottak már pár hőst, az újabbak közül nekem Kharazim, Leroic, Johanna, Kael'thas eléggé bejöttek és jók is, Morales és Artanis se rosszak, de ők nem top tier hősök. Rexxar és Butcher meg kb tier 3.

Dive ever, work never.

(#10156) holozis_HUN válasza F-ECT$ (#10155) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Artanis jelenleg a favlritom, nagyon lehet vele tolni :Y

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#10157) ígyvanferi válasza F-ECT$ (#10155) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Sylvanas, Anub'arak, Brightwing, Li Li, Rehgar, Tychus, Muradin, E.T.C., Valla, Illidan, Tassadar, Stitches.
Illetve most már Sonya, egy próba után megvettem.
A három legújabbat még nem próbáltam. Kael okés, de akkor inkább Jaina. Egy jó healer, meg tank jól jönne néha. Utóbbi kategóriából kb. csak Muradint játszom. Esetleg néha E.T.C. Supportolni meg főleg Rehgar, amit választok. Mióta nerfelték BW-t, nem játszottam vele. Li Lit meg valahogy nem érzem elég erősnek (qm-ben néha mentem serpent talentekkel, plusz a sárkány utlival, az mókás. Szóval egy support is jöhet. Gondolom Morales mostanában még nem lesz free.

(#10158) Pocok256 válasza ígyvanferi (#10157) üzenetére


Pocok256
veterán

Morales egyelőre amúgy sem elég erős support. Nagyon szituáció függő.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#10159) F-ECT$ válasza ígyvanferi (#10157) üzenetére


F-ECT$
titán

Morales 1-2 héten belül free lesz.

Dive ever, work never.

(#10160) Shadowguard válasza TBT (#10145) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Érzem, hogy csodás lesz ez a hét, még egy Nova kellene Azmo helyett és tökéletes lenne (az XP biztos, hogy jönni fog) :) Előbb Illidan és Zera szerintem versenyeztek ki tud többször meghalni, lvl6nál az ellenfél már lvl10 volt, de sikerült visszakapaszkodni (avagy éljen a kiszámítható AI), de nem könnyítették meg a dolgunkat. Illidan simán elkezdte kergetni sárkányban az ellenfelet, ahelyett, hogy a tornyot ütötte volna... Pedig az ember azt hinné 34es szinten már van némi fogalma a dolgokról :(((
És nem ez volt most az egyetlen, de ez szinte alulmúlhatatlan kör volt...
Végül is, amíg nem kapok support napit meg lehet oldani a dolgokat, csak legyen még mellettem 1-2 ember, aki tudja mit csinál :)

Egyébként a végén Zera nyert 16-13ra halálokat tekintve :C Mi többiek megoldottuk összesen kettő halálból...

(#10161) salaam


salaam
senior tag

Ötvenezertapasztalatipontboys.

(#10162) 0karmacoma0 válasza salaam (#10161) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ez szép, bár ilyen lenne mind. Most kb minden meccsemen volt Aba és egyik se soakolt vagy pusholt. Ha meg beírom hogy pls soak, akkor meg hatet se kapok többet. :D Általában várok jó pár percet/objective-et, mert ő látja van-e valami veszélyforrás, valaki maradt figyelni Curseden, Skyon vagy Battlefielden, de ha Aba level 10 előtt nem csinál xp előnyt(feltételezve, hogy nem feedelte szét a csapat a meccset), akkor nem tudom minek volt ott. Kb egy középszar DD, aki nem nagyon hal meg.

A legjobban azt utálom, amikor mindenféle fancy helyre ülnek be, ahol se xp-t nem gyűjtenek, se nem pusholnak rendesen, de legalább kinyírják őket időnként. Az uccsó 10 Abathuromból 1 jó volt. Pedig volt rank 1-es is. De tényleg annyi van, hogy már csekkoltam nincs-e free week, de aztán látom on sales. Sose értettem az általános aba hate-et, az egyik legjobb hero, de ezeken az arcokon néha sírnék(Volt olyan aki 900 xp-nél volt level 7 környékén).

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#10163) -FLY-> válasza Shadowguard (#10160) üzenetére


-FLY->
őstag

Azmot most húzom 5-ösre, 3 szintet hoztunk vissza mikor az E-vel már tudtam lépegetni és win lett úgy, hogy tyra AI-volt nálunk. Az viszont elég beteg, hogy közel 100fps-el van kevesebbem tf-ben, mint volt. Valamit eltetszett konfigolni a kedves blizzard.

(#10164) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Üdv!
Újra elkezdtem a játékot mert beleuntam a lol-ba, szóval aki szeretne az vegyen fel a pt xp miatt stb. Még unranked vagyok de elég jó a winratem. Benny#2463 skype, ts van. Hétköznap esténként 7-8tól vagyok, hétvégén pedig elég gyakran napközben is.
késöbb akár ranked team-et is összehozhatunk
Aki még nem ismerné az oldalt annak ajánlom a hotslog.com-ot ahol a ranked játékok hero, skill winrate-jét tudod megnézni. Nekem sokat segített.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#10165) F-ECT$


F-ECT$
titán

Lefekvés előtt még rá szoktam pillantani a Twitch-re, és egyre inkább azt tapasztalom, hogy a Hots csúszik le a francba, tegnap pl a legnézettebb csatornának volt kb 150 nézője. Kíváncsi vagyok, hogy a Blizzcon után lesz-e valami fellendülés, mert hiába a 3 hetenkénti új hős, még a 2-3 havonkénti patch, nagyon úgy tűnik, hogy inkább veszti a játékosbázist a játék, mint nyeri.

Dive ever, work never.

(#10166) Metacska válasza F-ECT$ (#10165) üzenetére


Metacska
aktív tag

Engem akkor fog elveszíteni egy időre, ha kijön a Fallout 4. :DD

(#10167) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#10165) üzenetére


DaveNo1
veterán

Persze mert nagyon elkúrták az időzítéseket. Másfél éve fut már Twitchen, de a lényeg, a kompetitív rész még mindig nincs kész, nem beszélve egy csomó egyéb dologról. Kb. most kellene a betanak kezdődnie hasonlóan az overwatchhoz ami egy csomó mindenben készebb állapotban van.

Innen már nehéz lesz visszajönni, főleg ha szélesebb réteg fér majd hozzá az overwatchhoz. Ami amúgy engem is érdekel, mert fun játéknak tűnik, és jobban kijönnek benne az egyéni képességek.

Nem is értem, miért volt release szezon és normális matchmaking nélkül. De legalább már a balance dolgokban hallgatnak az emberekre, és nincs overnerf

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#10168) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#10167) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, az Overwatch már előtte van, de még a HS is, pedig azzal sincs minden rendben mostanság. (Persze a Lol, Dota, CS szentháromság vezető szerepe megtörhetetlen.)

OW beta engem is érdekel, bár szerintem már kicsit öreg vagyok az FPS-ekhez, illetve nem tudom, hogy milyen az engine-je, de remélem, jobb, mint az SC2 motor, és nem lesznek 40-50 fps-re esések nagyobb csatákban.

Dive ever, work never.

(#10169) WayneGace válasza F-ECT$ (#10165) üzenetére


WayneGace
őstag

És ez miért baj?
Nincs elég játékos?

BestSecret invitációt privátban adok.

(#10170) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

A három legnézettebb streamerből ZP Overwatchra váltott(Ő soha nem volt egy kiemelkedő/túl szórakoztató HOTS játékos, saját bevallása alapján is elsősorban az FPS a terepe), Grubby 1,5 hete Blizzconon van. Ez az európai időzóna nézőinek nagyjából 2/3-a.

Amcsi időben Chu8-et továbbra is ugyan annyian nézik, de most ő se streamelt. Asszem lesz valami esetleges költözése Koreába. Verseny sincs nagyon így Khaldor is OW-t streamelget. Amíg nincs komolyabb ranked rendszer, kevesen néznek steamet, mert hiába van szar MMR-jük Rank 1-et bármelyik türelmes korrektül játszó ember elérheti. Nincs miért küzdeni/szurkolni a streamekeknek. Én is megnézek kaja közben 1-2 meccset aztán inkább játszok.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#10171) F-ECT$ válasza WayneGace (#10169) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez csak egy indikátor arra, hogy mennyi embert érdekel a játék, és ez folyamatosan esik. Ebből lehet következtetni arra is, hogy a játékosszám is esik, és minél kevesebb ez a szám, annál kisebb a bevétel, annál kevesebb időt és embert tud a Blizz ezen a projecten hagyni, és előbb-utóbb leállítják, ha ez nem fordul meg.

Ehhez kellenének versenyek, normális mmr és ranked rendszer rewardokkal, meg kellene tartani a 3 hetente 1 új hős ütemet, és a balance patcheknek sem kellene 2 hónapnál ritkábban jönnie.

Mondjuk nekem a napi questeken túl nincs nagyon időm rá, de így is eléggé zavar, hogy pl tegnap egy lvl 30-as emberke volt az ellenfél csapatában, és esélyük se volt. (Ok, néha jó rektelni, de hosszú távon az sem túl élvezetes.)

Dive ever, work never.

(#10172) adrian360 válasza F-ECT$ (#10171) üzenetére


adrian360
őstag

októberben simán tartotta a szintet a játék. egy hete kijött az Overwatch mindenki arra ugrott rá, ezért lesett minden stream, nem csak a hots, a diablo3(amúgy se nagy nézetségéből is simán elment 2k), sc2( itt nem tudom miért erőltetik a sok rerun-t). valamint startolt a twitch creative, mindenki bob ross nézi ahogy hegyet és fákat fest 30-40k nézője van a 0-24es streamnek.
amúgy az a hátralevő 2 hónap tuti ilyen lesz, az overwatch hype, jövőhéten jelenik meg az sc2 kieg, nem lesz nézetsége a hots-nak jó ideig.

Blizzcon majd ad egy képet, hogy mennyire lesz népszerű a verseny, abból majd le lehet szűrni valamit.

(#10173) DaveNo1 válasza adrian360 (#10172) üzenetére


DaveNo1
veterán

D3at sose nézték sokan, és már Sc2 is rég visszaesett, mert a Blizzard fejlesztők kvázi halott játékot csináltak belőle. Pedig 5 éve a legnezettebb volt több százezer nézővel, most max 50 ezren nézték a WCG-t

You are not prepared.

(#10174) Sprq


Sprq
aktív tag

Blizzconon vannak a streamerek. (chu,mewn,horsepants stb..)

Do you hear the voices, too?

(#10175) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Amúgy mi lehet az oka, hogy Blizz ekkora tapasztalattal ilyen rosszul manage-eli a játékait? Én jó pár évig nem követtem a gamer scene-t, abban voltam az SC2 meg a CS az esport királya, és mindenki ezzel meg a Wow-al játszik távol-keleten. Meglepő, hogy így leépült ez is, és a HOTS-ra se mondanám, hogy jól alakulnak a dolgok.

Aminek örülnék Blizzconon a state of game résznél:

-Season 1(állítólag még mindig nincs tervben) skin/mount/gold/hero/portrait rewardokkal

-Ranked rendszer, elkülönített játékosbázisokkal. Bizonyos szint után átkerülhetnél másikba, és soha nem lenné összerakva másokkal(Se pozitív se negatív értelemben). 10 embert csak találnak ligánként aki játékot keres. Látható MMR helyezés ligákon belül.

-Qm-en sorsolás után, lenne egy 20 mp-s pre fázis, ahol lehet Herot változtatni. Ezt mondjuk rendes match making már szükségtelenné tenné.

-Rendes esport támogatás. megosztott, live frissülő replayek, versenyhírek, stb.

-Draft screenen kicsit lehetne ésszerűbben rendszerezni a herokat.

Ezek kicsit fontosabbak mint milyen új csili-vili skinek meg herok lesznek.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#10176) adrian360 válasza DaveNo1 (#10173) üzenetére


adrian360
őstag

tudom hogy nem nézték sokan ezt is irtam. 2-4k között volt az utóbbi hónapokban, most 1k alatt van.

(#10177) TBT


TBT
addikt

2016-ban érkezik Tracer is a Nexusba!

Overwatch Origins Edition tartalma:

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#10178) AxBattler válasza TBT (#10177) üzenetére


AxBattler
félisten

Instaget! :Y

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 ......................................................................................................................

(#10179) DaveNo1 válasza TBT (#10177) üzenetére


DaveNo1
veterán

Remélem lesz widowmaker is, használhatóbb Nova edition :D

You are not prepared.

(#10180) TBT válasza DaveNo1 (#10179) üzenetére


TBT
addikt

Szerintem lesz, sőt egy Overwatch témájú pályában is biztos vagyok!

Ajj, legyen már este, kíváncsi vagyok az újdonságokra! :D

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#10181) DaveNo1


DaveNo1
veterán

https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/3rqodh/i_just_caught_a_live_rehearsal_of_the_hots_panel/

Várható újdonságok:

Grandmaster rankeden (talán jön végre az első szezon?)
Új matchmaking
10 free hős a heti rotaban
Ban a ligában
Death recap ui

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#10182) Madwe válasza DaveNo1 (#10181) üzenetére


Madwe
nagyúr

A ban jó dolog! 1 vagy 2 hőst lehet majd bannolni vajh? Gondolom 12/14 hős kell majd hlhez... Ki dönt a banrol? Vagy szavazás lesz:)?

(#10183) tomazin válasza DaveNo1 (#10181) üzenetére


tomazin
veterán

Ezmiez?
Death recap ui

Így fogja mutatni, hogy ki hányszor halt meg?

Btw az SC-ben nem más ranked rendszer van mint a HS-ben? (nem játszottam soha sc-t, csak valamiért az rémlik, hogy mindenki olyat szeretett volna, nem pedig a hs félét)

[ Szerkesztve ]

(#10184) DaveNo1 válasza tomazin (#10183) üzenetére


DaveNo1
veterán

Death recap ui azt mutatja meg hogy mitől haltál meg az adott pillanatban

You are not prepared.

(#10185) AxBattler válasza DaveNo1 (#10184) üzenetére


AxBattler
félisten

Általában elég sok dologtól egyszerre hal meg a hősöm, szóval ez nem nagy trúváj... :D

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 ......................................................................................................................

(#10186) Madwe válasza DaveNo1 (#10181) üzenetére


Madwe
nagyúr

Frissült a post új képekkel!

Tükrözi a qm a hero setupokat, azaz 2warr1assa1sup1spec ellen ugyanilyen setup lesz. Kérdés h nézi e h support helaer vagy csak support e, warrior tank vagy bruiser e - gondolom nem...

Jobb mmr, team mmr

Átláthatóbb rank rendszer, season roll, rank 3.0

(#10187) DaveNo1 válasza Madwe (#10186) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nem lenne rossz ha a képen nem szerepelne ott a hearthstone szó....bűn abból a rendszerből bármit is másolni

You are not prepared.

(#10188) Madwe válasza Madwe (#10186) üzenetére


Madwe
nagyúr

Use performance to adjust mmr - ez remélem nem azt jelenti h a semmit sem érő statokat fogják figyelembe venni, mert az sok mindent mutat, de valós részvételt abból h miattad nyertek vagy vesztetek e, nem... nagyon rossz irányba menne így a játék, így is túl sok idióta van aki csak a számokat nézi s miatta bukjuk a meccset...

(#10187) DaveNo1 Egyetértek. Főleg nem csapatmmhez való, de singlebe se jó... Vagy legalább hozzanak korlátokat ebbe a szarba, hogy teszem azt r1 csak r1eseket kaphat társnak ellennek, r2-5ig, r5-10ig, majd 11-20, 21-30, 31-40 s 40+, mert ennek így semmi értelme mikor r1 és 15 vagy r15 és 40 egy meccsben van... s akkor azt még nem is érintettük h nagyon sokan indokolatlanul alacsony rankre jutnak csapat miatt, s gyakran egy r30as ezerszer jobban játszik mint egy 10es... bár ezen egy jobb mm és mmr reset lehet segít...

[ Szerkesztve ]

(#10189) zws válasza Madwe (#10186) üzenetére


zws
senior tag

Tyrande változtatásnak köszönhetően azért már fel tudja venni a kesztyűt a rendes supportos csapatok ellen (QM-ben), ha viszont olyan szűrőt is beraknának h tyrande-tassadar csak akkor legyen csapatban ha az ellenfélnél is van, akkor nem biztos hogy hamar talál ellenfelet az adott rankon.

Amúgy szerintem eddig amiket felsoroltak új dolgokat, jól hangzanak, a bann rész tényleg jó kérdés, hogy akarják megoldani.

(#10190) Metacska válasza zws (#10189) üzenetére


Metacska
aktív tag

Attól függ mi minősül rendes supportos csapatnak. Vannak healerek, aki a rendes metába sem férnek bele, illetve a healerek esetében nincsenek választasi lehetőségek talentelés szempontjából. Egyértelmű single buildek vannak.

Tyrande-nal ennél több opció van. A rework-nek köszönhetően már-már healerként is megállja a helyét, de én sokkal squishy-bbnek érzem, mint a többi healert.

Most éppen free és viszonylag sokat játszottam vele, hogy legyen lehetőségem megítélni melyiket éri meg megvenni. Tyrande vagy Tassadar.

Őszintén szólva nem tudom eldönteni. :D

(#10191) Pocok256 válasza Metacska (#10190) üzenetére


Pocok256
veterán

Tyrande nagyon jó hős viszont rettentően kell neki az értelmes csapat. Ha nem figyelnek rá jelölésre ultira stunra stb akkor tök értelmetlen. Egyedül életképtelen. Míg tasadarra nem kell figyelni ott neki kell figyelni a csapatára. Két hős között inkább ez a nagy különbség szerintem.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#10192) F-ECT$


F-ECT$
titán

Tyrande-t ismerőktől kérdezném, hogy a Shadowstalk pontosan hogy működik? Az tiszta, hogy ha nem csinál semmit a karaktered, miközben Tyrande elnyomja ezt, akkor kap egy HoT-ot és a végén egy Burst healt. De mi van, ha 2 sec után elkezdesz valamit támadni, azaz kijössz a Stealthből? Akkor is megkapja a karaktered a Burst healt, vagy nem? Ha igen, mikor? Végigmegy a HoT is, vagy az megszakad?

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#10193) adrian360 válasza F-ECT$ (#10192) üzenetére


adrian360
őstag

végig megy a hot és a burst heal is a végén, csak kijössz a stealtből.

(#10194) zws


zws
senior tag

Új játékmód: ARÉNA!!!! 5v5 és lehet azonos hero egy csapatban!
3 hőst sorsol a gép, amiből tudsz választani 1et magadnak és azzal leszel.

Új hősök meg aztakurva.... :D

[ Szerkesztve ]

(#10195) holozis_HUN válasza zws (#10194) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Most akartam írni :D

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#10196) DaveNo1 válasza zws (#10194) üzenetére


DaveNo1
veterán

6,5/10

You are not prepared.

(#10197) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Hm. Új játékmód. Érdekes dolog, de nem biztos hogy jó ötlet még jobban szétszedni az amúgy se túl bő playerbase-t. Így is vannak hosszú Q timeok és szarul leosztott meccsek.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#10198) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Genn Greymane?

mod: bingo. Meg ugye lesz Tracer is. Meg driád. Meg Chogall. WOW.

LOL Cho'Gall-t két ember fogja irányítani :DDD

és akinek akár virtuális jegye van megkapja ingyen, meg pár szerencsés.

És meg lehet osztani is a hőst ha együtt játszotok ha jól hallottam kettőt. Ha még többet akkor Gold is jár.

[ Szerkesztve ]

(#10199) DaveNo1 válasza whitezo88 (#10198) üzenetére


DaveNo1
veterán

Cho'Gall

+ egy Dryad hős, őt nem vágom ki

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#10200) TBT válasza DaveNo1 (#10199) üzenetére


TBT
addikt

Egy hős, két játékos?
Ez érdekes lesz! :DDD

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.