Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha sikeres, akkor igen, bár vannak cégek, ahol nem (pl. mindenki kedvence, a M*stral).
Pl. vittem vissza a d*mostudioba, garanciális ügyintézésre olyan routert, aminek frissítve lett a firmware-e, és ezt el is árultam nekik (mivel az után kezdődtek a gondok, hogy felnyomtam az új firmware-t, a régit meg nem lehetett visszarakni), de szó nélkül intézkedtek (szerintem teljesen triviális, hogy azért van az új firmware, hogy használd. Más kérdés, hogy a frissítés veszélyes üzem: el lehet cseszni, illetve elcsesződhet pl. váratlan áramkimaradás esetén, így aki nem akar kockázatot vállalni, az (szép summáért cserébe) végeztesse szakszervizzel). -
Egon
nagyúr
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest