Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha sikeres, akkor igen, bár vannak cégek, ahol nem (pl. mindenki kedvence, a M*stral).
Pl. vittem vissza a d*mostudioba, garanciális ügyintézésre olyan routert, aminek frissítve lett a firmware-e, és ezt el is árultam nekik (mivel az után kezdődtek a gondok, hogy felnyomtam az új firmware-t, a régit meg nem lehetett visszarakni), de szó nélkül intézkedtek (szerintem teljesen triviális, hogy azért van az új firmware, hogy használd. Más kérdés, hogy a frissítés veszélyes üzem: el lehet cseszni, illetve elcsesződhet pl. váratlan áramkimaradás esetén, így aki nem akar kockázatot vállalni, az (szép summáért cserébe) végeztesse szakszervizzel).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest