Sziasztok! Ha esetleg Smooth Mustard Copperhead tulaja itt van köztünk, kérem írjon. Köszönöm!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] Amiga A500 - A régi barátnő
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Szemben a divattal: hangrendszer építése
- [Re:] [P41N:] ATI CrossFire Projekt - Összeállt a gépezet
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [joghurt:] A Windows Update szétbarmol
- [Re:] [parandroid:] Forza Motorsport 7 - The Underdog Hunters
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
gg07
tag
Egy technikai kérdés.
Ha a miner dashboardján csinálok egy clear blockchain data-t akkor az normális hogy szép lassan leépülnek a witness-eim 0-ra és majd onnan fog újból felfedezni?

Janaboy
veterán
Ha lassan épülne fel a sync akkor lehetséges.
De gondolom instasyncet nyomsz.
Janaboy

gg07
tag
Fast Sync-et nyomok. A miner height és a live height megegyzik..de szépen eltűnt szinte összes witness..most épül vissza.
A blockchain leállás miatt nyomtam, cleart. Ilyenkor egyèbkènt mi a tapasztalat, érdemes piszkálni vagy hagyni kell majd újra visszatalàl magától?

Janaboy
veterán
Sztem hagyni kell, várni kell amíg fixálják a blockchain problémát.
Janaboy

bandigno
senior tag
milyen lánc leállás volt? lemaradtam vmiről? feb 7 volt az utolsó

gg07
tag
24h nem volt semmi történés..nálam se. nem volt leállás ,de valami nem volt kerek.

bandigno
senior tag
valami volt/van, de nem lánc leállás ahogy írtad! az megy, de szép lassan! sajna elb.sztak most pár frissítést

gg07
tag
Rájöttem mi nálam a gond. Nem küld beaconöket ez a bánat miner
Nincs beacon streaming napok óta. Az szép. Ötletem sincs miért.

Janaboy
veterán
Csinálj miner resetet és fast syncet.
Janaboy

gg07
tag
Csináltam már egyszer..azóta ilyen "jó" De beadom megint..mit veszíthetek. Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]

gg07
tag
meg is van a sync, log-ba van egy vissztérő warning: @blockchain_state_channels_client:handle_cast:{170,5} mindig ezt reject-eli..visszadobálja.
error logban pedig: handle_server_data:{193,13} fail to pass request
Ezenkívül pereg minden. Meg még mindig nincs beacon broadcast.
[ Szerkesztve ]

bandigno
senior tag
majd küld, fölösleges újraindítgatni! 5-6 nap előfordul, de utána "bepótolja", mert arányosan és átlagosan meg kell lennie a darabszámnak! csak most épp nincs szerencséd a lottón
Hali.
Van egy PantherX2 -n WiFi-n keresztül csatlakozva..
Megközelítőleg mennyi idő alatt sync -el le? Csak mert a dashboard azt mondta kb 20 perc után hogy Fully Synced , viszont Helium Explorer-en továbbra is Synced van kiírva..
Több mint 48 órája megy a cucc. (44158 port ki van engedve)

gg07
tag
Explorer csúszásban van. Hotspottyn érdemes realetime statust nézni.

gg07
tag
Erről a csalásról tudtok valamit? Redditen olvastam. Sokaknak drasztikusan visszaesett a teljesítmény, különösebb ok nélkül.
Online-nak írja a real status.. viszont a ping testnél kiírja egy pillanatra hogy 50ms, aztán át vált no response-ra.
És alatta:
Miner:No listen address found
Blockchain:No listen address found

gg07
tag
Ez egy ismert hiba. Én is belefutottam. Pont antennát cseréltem és erre, a witnesseim alig akartak visszajönni, most is jelenleg 4 db-nál megállt és nem is akar újakat találni. Pár napig antenna csere után szépen épült már fel 14-nél tartott..erre jött ez a fain frissítés. Az igaz, hogy nem sok mindent lehet tenni, várakozáson kívül

supercow
őstag
Bejelentették az új Bobcat 500 minert. 5G stb.
You must construct additional Pylons!

Magatkrisz
csendes tag
Sziasztok! Az egyik antenna csere alkalmával kijött a Sensecapből az antenna csatlakozó, lehet, hogy a forrasztás elengedett. Valaki Budapesten tud benne segíteni, hogy megcsináljuk? Köszönöm!

SP4C3
addikt
VGA-s topicban van aki vga-kat javít, ezt is könnyedén visszaforrasztja neked.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

Magatkrisz
csendes tag
Köszönöm az ötletet.
Szeretnék újabb segítséget kérni.
Kiraktam kültérre egy oszlopot gyártva egy 5,8dbi antennat low loss kábellel, közel két napja kinn van. Nincs witness, dashboardban relayed de 100% synced, inbound outbound online, nat symethric, p2p healthy, explorerben online, ma egy challenged beacon reward volt.
Lehet összefüggés a feltételezett szét csúszott antennacsati és a nem witnesseles között?

bandigno
senior tag
lehet! meg az is, hogy elég sz.r a hálózat, tegnap is volt frissítés, itt is volt kussolás!
btw kikapcsolt állapotban cseréltél antennát?

Magatkrisz
csendes tag
Sajnos bekapcsolt állapotában… akkor így tönkre tettem?

varmi2
nagyúr
Most komolyan????
Sosem cserélünk kábelt semmin, ami be van kapcsolva, nem hogy antennát!
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

Magatkrisz
csendes tag
Fenn voltam a tetőn és a sogorom húzta ki, igen elszúrtuk…
Így akkor menthetetlen?

varmi2
nagyúr
Biztos meg lehet javítani.

Janaboy
veterán
Vissza kell rakni a gyári antennát és megnézni, hogy mi a helyzet.
Amúgy nem biztos, hogy tönkrement, elvileg akkor gond ez, ha éppen beacont akart küldeni.
Janaboy

Magatkrisz
csendes tag
A valószínűleg antenna csati okozhatja ezt vagy kisült az “agya” a hotspotnak mert be volt kapcsolva?

Pietrosz
addikt
Tegnap felhívtak az Emrittől, hogy akkor érdekel-e még a kb egy éve leadott rendelésem? wtf Most tudnának küldeni egyet. Elvileg jövő héten itt van. Igaz anno kettőt rendeltem, egyedül így nem tudom mit fog érni. lol most látom Nyíregyháza "tele van" hotspottal, egy éve semmi sem volt, azért se küldték. Jó lesz ez, csak működjön is...
[ Szerkesztve ]

Janaboy
veterán
Hát azaz Emrit már semmit nem ér, 80%-át leszedi az amúgy se magas hasznodnak.
Azért remélem jó helyre rakod Nyíregyre és nem szivatsz szét minket
Janaboy

Pietrosz
addikt
Tudom, hogy leszedi, nem is az volt a lényeg, hanem hogy kipróbáljam, és ha szépen hoz(nekik) akkor talán veszek egy rendeset magamnak. Van az a pénz, amiért jó helyre teszem

gg07
tag
Amúgy nagyon megcsappant az aktivitás. Nem tudom mi a célja a frissítèseknek. Azt tudom sok csaló volt a rendszerben..lehet azokat próbálják gyomlálni. De ahogy látom pl tavaly nyár vége őszi teljesítményhez képet komoly visszaesès van.

Janaboy
veterán
Hát ez a szombati változtatás totál gatya lett.
Persze érvelnek, hogy a reward arányos, csak nem tudom kinek.
Janaboy
Az app mindenkinek működik rendesen? 2 napja nekem teljesen rottyon van.. kiírja a rewardokat viszont a wallet-hez nem írja ki.. ellenben a explorer-en meg jól ír mindent..

varmi2
nagyúr
Nekem megy az app rendesen, bár lassabban jön be, mint korábban.

gg07
tag
API belassulàs volt a napokban.
A ti transmit scale-etek nem esett be 0.83-ra?

varmi2
nagyúr
Enyém nem esett be, még mindig 1. De viszont a reward az nagyon kevés ma.

Magatkrisz
csendes tag
Visszaraktam. Witness 0. Viszont egy challanged beaconer reward volt.
[ Szerkesztve ]

Janaboy
veterán
Várj még egy napot, de ha semmi, akkor vagy a csatlakozó sérül rosszabb esetben a loramodul.
Janaboy

Magatkrisz
csendes tag
Tudsz esetleg ajánlani valakit aki megtudná csinálni?
A loramodul gondolom eléggé nehezen javítható, vagy valaki ért hozza itthon?

bandigno
senior tag
többet várj, mint egy nap, főleg a beltéri antennával - utolsó frissítéssel fele annyi beacon lett, tovább kell tesztelni

Magatkrisz
csendes tag
Köszönöm! Witness 0 de újabb challanged beaconer reward.

supercow
őstag
Tudtommal a challenge kiküldése nem használja a rádiós részt.
A "broadcast beacon", a witness (mások által küldött beacon vétele) és az adatforgalom igen.
Ha pár napig nincs más nálad csak ez a "challenged beaconer" és adat, akkor valószínű hogy a lora rádiód ment tönkre.
Egyébként mindenhol kiemelik, hogy csak kikapcsolt állapotban szabad kihúzni az antennát. Sajnálom hogy így jártál, tanulópénznek kicsit sok.

Magatkrisz
csendes tag
Igen, valóban nem kevés tanuló pénznek…
koszonom a segítséget azért.
ez itthon így javíthatatlan?

Janaboy
veterán
Esetleg műszerész megnezheti de konkrét embert nem tudok.
Janaboy
Ha új helyre költözik a miner.. és a lokáció és az IP cím is más lesz mint volt előtte... Akkor kell nyomni egy "Clear Blockchain Data" -t, vagy simán elég ha elindítom, és pár nap elteltével le is szinkronizál magától? (Panther X2-ről van szó)
[ Szerkesztve ]

supercow
őstag
Ha az appban megvolt a hely frissítést akkor szerintem nem kell, majd szinkronizál.

supercow
őstag
Hol lehet mostanság HNT-t váltani? Néztem Kucoin, Gate.io és mindkét helyen "under maintenance", Binance-n nem csináltam meg a KYC-t ott nem engednek semmit
Nem eladnék, csak átmozganám más kriptóba.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Precision 7730,17.3",UHD kijelző,E-2186M,64GB DDR4,1TB Sata3 M2,16GB DDR5 VGA,WIN11
- WD RED 6TB Külső 3.5 Merevlemez USB 3.0
- (4K OLED) HP Spectre X360 Convertible 13,3"
- Új GTA v3. Gamer Pc i5-10400F/GTX 1660 Super/2x8Gb 3200Mhz DDr4/ 256Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 650W
- Új GTA v2. Gamer Pc i5-10400F/RTX 3060 Ti 8Gb/2x8 Gb 3200Mhz DDr4/ 256Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 650W