Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van két ide winyom. 40 van a win a másik csak tároló.Olyan gondom van hogy pl áramtalanítom a gépet vagy most éppen ramot tettem a gépbe és azt csinálja hogy nem ismeri fel a wines winyom amikor hozzá se nyúltam.
Ide kábel ki aztán be és látja de disk error-al nem bootol be. Ilyenkor mindig benyomok egy jumpert a tárolo winyoba hogy secondary slave legyen és indul. Ebben az a furi hogy a wines winyo ide1en van a másik meg ide2, szóval nem is kéne jumperelnem.Van valami program amivel le tudom ellenőrizni a winyót, gyanítom hogy haldoklik ugyanis ez a 3. alaplapom amiben ezt csinálja. Nincs időm most olvasni utánna örülök hogy egyáltalán elindult.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy kisebb sata winyot. Nem volt még sata winyom ezért az lenne a kérdésem hogy vistát ha telepítenék rá az menne simán?
Ja és a sima ata meg sata winyok megvannak egymás mellett? -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Olyan bajom van hogy c2d alá keresek lapot. Azt vettem észre hogy szinte minden alaplapon csak egy ide csatlakozó van. Lehet kapni olyan ide-kábelt amire 2winyot meg egy dvd írót ráköthetek? Én úgy emlékszem nem láttam még ilyet csak 2-st.
Alaplap lenne 2ide helyes csak ezek sli-s ek és ez tök felesleg lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi