Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Igy van , bocsi Imco ha felreertheto voltam. A kabeleket meg nem volt idom megnezni, mostmar a hetvegere marad, ugy is koltozik a gep egyik szobabol a masikba, akkor szetkapom egy picit. Sajnos hiaba nagy a HTPC haz, igy is nagy a kabelrengeteg... en barom nem figyeltem a tap rendelesnel es melle nyomtam a valasztasnal. Modularisat akartam, sajna nem az lett.
Ez van megoldom 
-
knbs
senior tag
Koszonom urak, nekiallok holnap olvasgatni.
HTPC-rol van szo egy 520 wattos seasonic 80-as tappal. Nvidia 440-es egyszeru passziv kartya van benne szoval az nem zabalja az nem tartozik a combos kartyak koze.
meglatom mi lesz ma meg ki huzom a kabeleket megnezem utanna mi tortenik. Lehet koze sata kabelhez is? Mert abbol csak egy regebbit talaltam, vagy csak a tapkabelhez van koze a hibamnak?
-
knbs
senior tag
Koszonom a gyors valaszt Imco!

Megneztem Sentinelben is, itt is hasonlot kapok, itt viszont okosan irja is,hogy nezzek ra a kabelekre. Itt eleg ha lekapom a tap es adatkabelt megnezem oket aztan visszadugom es ujra check? Ha igy marad az mennyire problema, jobb ha kicserlem a vinyot vagy el lehet meg ha hasznalni igy is egy darabig? Nem lenne rajta fontos adat csak filmek, aokert nem kar annyira. Amugy a tappal nem hiszem hogy gond lenne vadi uj Seasonic taprol van szo, mashol sem tapasztalok problemat ezen a teren.

-
knbs
senior tag
Tenyleg ki kell csereljem a vinyot uraim? Vagy csak a HD-Tune nez el valamit? Nincs 2 eves a vinyo kar lenne erte, vagy gariztassam? Filmek vannak rajta eddig nem vettem eszre hogy furcsan viselkedne...

-
knbs
senior tag
Hasznaltam a keresot, de nem talaltam valaszt.
Volna egy anno rendszervinyonak hasznalt 1TB-s Samu merevlemezem, most szeretnem leformazni (masodik vinyonak szoval semmi rendszer particio) , ugy hogy eltunjon rola az a kulon 100MB-os rendszer particio is. Beepitett window particio progi nem engedi torolni, van valami masik progi vagy parancssor amivel ki tudom torolni ezt a system particiot(MBR).
Particio deaktivalasa sem segit azutan sem engedi torolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez van megoldom