Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JagdPanther
aktív tag
Sziasztok!
Egy hirtelen ötlettől vezérelve telepítettem ma HD Sentinelt, csak a kíváncsiság kedvéért.
Erre azt mondja nekem a 39 hónapos 2,5"-os 500GB-os WD-re, hogy Kondíció: 12%, becsült hátralévő élettartam 19 nap. 243 hibás szektor is található.Szerintetek mennyi az esélye, hogy a közeljövőben tényleg el kíván halálozni az eszköz?
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
na már vki okos válaszoljon plz!!
-
JagdPanther
aktív tag
hellosztok
na nem akartam uj toipcot nyitni és ez volt a legtöbb hsz-szal rendelkezö totyik gondoltam ebbe irom kérdésem ami a következö:
amikor inditom a winfos-t az inditoképernyön szépen elmegy 4-5 ször az a 3 kék pötty utána ugye jön az asztal, töltödnek a progik. DE! miután a legfontosabbak betöltödtek(nVidia driver, hang driver, egér bill progi), a winyó megáll, kattintgatok az asztalon jobbra balra, h kapcsolodjon netre, lépjen be cpu-zbe, stb nem reagál, majd 1-2 perc mulva elkezd kattogni ahogy normál esetben szokott és betölti a tüzfalat, virusirtot, stb. innentöl már rendesen megy a gép. mi lehet a probléma?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest