Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni?
Az imént raktam bele az MSI B450 Tomahawk MAX alaplapomba a most vásárolt "1TB Kingston SSD M.2 NVMe A2000 meghajtó (SA2000M8/1000G)" NVMe SSD-t. A Windows lemezkezelő nem látja, a BIOS-ban ezt látom (utolsó sorban van ez az SSD), mit tudok csinálni, hogy lássa a Windows 10?
-
AkosAkos
aktív tag
Közben megoldódott, köszönöm a segítségetek!
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Több opciót is ír a cikk, de nekem egyik sem jelenik meg. Amit fotóztam, a cikk szerint ott kellene lennie "inicializálás" vagy "formázás" opciónak.
-
AkosAkos
aktív tag
Még egy (szerintem hülye kérdés lesz) kérdés eszembe jutott (köszönöm az előző választ!
):
Ugye lehetséges egy HDD-ről csak a Windowst letörölni? Tehát, hogy például egy játék ugyanúgy rajtamaradjon és egy másik gépbe rakva működjön. -
AkosAkos
aktív tag
Van egy régi gép ami nagyon, de nagyon lassú. Csak netezésre van használva. Mit érdemes cserélni benne? A gyenge használat miatt gondoltam egy új HDD gyorsítana a legjobban. Vagy nem?
-
AkosAkos
aktív tag
Nos ez egyáltalán nem probléma,de...
lehetséges,hogy tegnap még 1 giga szabad helyem volt, most meg 5? Hogyan(magától töredezettségmentesített)? -
AkosAkos
aktív tag
Az egyik HDD-met csak minden második bekapcsolásnál érzékeli a Windows. Mi lehet a gond?
-
AkosAkos
aktív tag
Már megvan a válasz!

-
AkosAkos
aktív tag
Nem találtam megfelelő topikot,de gyors segítség kéne,köszönöm!
Egy játék(World of Warplanes beta) C: meghajtóra töltődött le,ami már majdnem teljesen tele van(pedig próbáltam a D:re rakni,de nem ment),nem a D:-re. Most kéne még a telepítéshez néhány giga szabad hely. A Windows felajánlotta,hogy tud törölni néhány fájlt. Ha törlöm az "Ideiglenes fájlok"-at akkor több,mint 9GB-ot felszabadítok. Ezt törölhetem? Így mit veszítek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
):