Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Nah írok már ide is már írtam mindenhova, dehát elvégre HDD probléma(is)
Szóval heteken át szívtam a géppel, hogy müködjön, most működik, és most felakarom gyújtani.
Merthogy mostmeg windowst nem lehet rá telepíteni. USBről menne a cucc, háttértár (másik) nincs, 1 hdd van azon 2 partíció, értelemszerűen a maradék 750gigányi adatot nem szeretném formatálni. Achi/IDE módban ugyanaz a tünet.
"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni" - semmit nem enged csinálni, nem tudom elvégezni a telepítést... "
Életemben nem láttam még ilyet, kb 10 x lett már különböző winfost telepítve erre a vinyóra usbről gond nélkül.
Próbáltam olvasgatni de a megoldások amik másoknak segítettek nekem nem(ide mód, próbáltam semmi, többi háttértár leválasztása-nekem eleve nem volt semmi, nincs mit leválasztanom)
a winfos egy terrás samu, semmi gond nem volt vele soha. -
Vismajor01
addikt
Van két vinyóm
Ha az egyiket rákötöma gépre a gép azonnal leáll. Kuka vagy leeht rajta valamit hegegszteni?
A másikat ha rákötöm a gépre a vinyó felpörög, de a gép nem érzékeli.
Mindkettő veszéyles hulladék vagy van remény? -
Vismajor01
addikt
Így van, + azért én készültem kis szájkaratéra, de kérdés nélkül mondták, hogy akkor utálják vissza a zsét.
Nem vásároltam tőlük sokat, 1 vinyót, 1 joysticket, 1 alaplapot(amit aztán mégse), meg egy vga-dvi átalakítót. Nekem az a legnagyobb bajom a bolttal, hogy kicsi és mindig sokan vannak
Mindig állok egy 10-15-20 percet sorban. -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
SSDről szeretnék rendszerpartíciót másolni HDDRE
http://szjanos.atw.hu/klonozas-macrium-reflect-programmal.html
Ezzel a programmal/leírással.
Bedugtam HDD-t a gépbe, simán felismerte, de volt rajta adat+partíciók. Ezért windows instalerrel leformáztam majd letöröltem a partíciókat, így lett egy partíció nélküli 80 gigás meghajtóm. (a fentebb linkelt oldalon azt írja, hogy csak üres, nem partícionált meghajtóra lehet csinálni)
Viszont mostmár nem érzékeli a gép a vinyót ha rádugom, és maga a program is azt írja h disc not avalaible, pedig be van dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindig állok egy 10-15-20 percet sorban.