Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Sziasztok!
Barátnőm HDD-jét átraktuk az én gépembe. Ám ekkor jött a meglepi(még karácsony előtt), hogy nem hajlandó működni. Nem hajlandó felpörögni se, szóval a motorral lesz gond szvsz-t, vagy a táp ellátással.
Valaki tud ajánlani egy szervizt, ahol ezt esetleg orvosolni tudják? -
Cyno
tag
válasz
Cickánykoma
üzenetére
Hehe! Nekem is ilyen lapom, és ilyen problémám van, mármint hogy a SMART nem működik. Kipróbáltam mindent: Bios csere, mindenféle SMART-ot kezelni tudó progik, de semmi. Én már feladtam.
Ami érdekes, hogy XP alatt tökéletes a SMART. Valamint próbáld ki ha tudod, hogy az IDE-s winchestereknek is olvassa VISTA alatt, csak a SATA-sokat nem kedveli. Ha te kiderítettél valamit akkor írj plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest