Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
épp ezaz, hogy fogalmam sincs, hogy éppen mi van arrafele, mivel minden szépen mappákba van rendezve, és össze-vissza töltöttem fel a mappákat.
átmozgatni hogy lehet?
vagy hogyan tudom kideríteni, hogy éppen mi van azon a 70GB-n, amit szabaddá akarok tenni? a 1,5TB-s lemezemre még ráférnének a dolgok onnan

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
jobb helyre nem tudtam beírni a kérdésemet, mert más fórumot nem találtam. remélem tudtok segíteni.
anno vettem egy 2TB-s WD RE4-GP HDD-t. mivel azóta is csak tervben van az SSDre váltás rendszerlemeznek, ezért csináltam rajta egy 80GB-s partíciót rendszernek (ubuntu boot lemezzel) mondván, jó lesz ez is egy darabig. csak épp a nagy eszemmel nem vettem akkor észre, hogy ezt sikerült a lemez végére, és nem az elejére megcsinálnom. azóta betelt szépen a lemez eleje adatokkal.
kérdésem a következő: hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a lemez elején lévő adatokat átmozgatni hátrébb, hogy egy partíciót ki tudjak alakítani ott a rendszernek (hogy gyorsabb legyen egy kicsit a dolog, mert most "iszonyat" lassú)
-
deathtania
senior tag
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
volna egy problémám. vázolom a szituációt.
vettem egy új lapot: Gigabyte 870A-UD3. van két winyóm egy 1,5TB-s WD Caviar Green és egy Samsung F3 500GB. rádugtam az első sata csatikra, és valamiért az ATI/AMD sata chip nem érzékeli a Samu winyót, csak a WD-t. ha a másik, JMicron GSata kezelőre dugom rá, akkor az felismeri és kezeli. csak épp az a bajom, hogy az 7-8-as sata csatorna, és amikor az elején felismeri a dolgokat akkor sokkal több idő kell neki, mivel így nem tudom letiltani a JMicron chip kezelését, hogy gyorsabban bootoljon.
van erre vajon valami megoldás, hogy az AMD chip is kezelje? vagy hagyjam így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Seagate Barracuda 4TB
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
másolgatni nem tudok...