Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
I.P@trick
csendes tag
válasz
Panthera
üzenetére
Jelenleg próbálkozok a mentéssel. Most azt csinálom, hogy beraktam egy másik vinyót a gépbe, arra feltoltam a win7-et és arra próbálom lementeni a cuccokat kisebb nagyobb sikerrel. Pont most állt meg a másolás, szóval....

Van egy olyan érzésem, hogy le kéne mondani a dolgokról, szerintem már nem lehet normálisan visszahozni. -
I.P@trick
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy tegnap gond nélkül ment az asztali gépem, majd hirtelen belassult de nagyon. Újraindítottam és azóta SMART status bad hibaüzenetet kapok és kegyetlenül belassult minden. A HDD visszajelző led kb 3-4 másodpercenként villan fel, és egy kész örökkévalóság mire eljutok a bejelentkezési képernyőig. Az említett vinyó egy 500GB-s WD Caviar Green, ha jól tudom kb másfél éves. Valakinek van valami ötlete, hogy akkor ez most korai halál? És ha igen, valahogyan még le tudnám menteni róla a dolgaimat? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi