Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris16
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy Samsung HD321KJ típusú merevlemezem, amit múlt héten elvittem a szervizbe, mert ha pl cd-t írok róla leáll...de van amikor csak úgy magától. Innetől fogva szegény gépem lefagy...és nem is válaszol. A szervizben azt mondták, hogy letesztelték, de nincs baja. Az újraindítás eddig segített, de most, hogy visszahoztam a szervizből, a windows boot logo után megáll. Lefuttattam rajta a Samsung diagnosztikai szoftverét, aminek az eredménye 2 hibát mutatott:
- Read Surface Scan: LBA 168904000
- RAM Verify Test: Undefined error, Service code: AJ41
Nem tudom, hogy a szervizben ennyire amatőrök, vagy csak nem akartak ezzel foglalkozni?! Tudnátok tanácsot adni, hogy mit kellene ilyenkor csinálni? -
Chris16
csendes tag
Sziasztok! Korábban írtam egy Maxtor HDD-vel kapcsolatban. A probléma most is fenn áll. Kipróbáltam egy másik gépben. A HDD-t a gép felismeri, de a partíciókat nem jeleníti meg. A gép állítása szerint tökéletesen működik. Tudnátok valami tanácsot adni? Nagyon fontos lenne!
-
Chris16
csendes tag
Sziasztok! Van egy régi 80 GB-os Maxtor HDD-m. A napokban újra akartam telepíteni a gépet Ubuntu-ra, de nem sikerült. Lefagyott telepítés közben. Ma megpróbáltam visszatenni a Windows-t de, nem engedi. A partíciókkal minden rendben, felismeri a telepítő, el is indul, de a fájlok másolásánál elsötétül, semmilyen hibaüzenet nem jelenik meg. Nem csinál semmit. Mit kellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi