Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
WDC WD40EFRX-68WT0N0 merevlemez energiagazdálkodási módját ki lehet valahogy iktatni?

Köszi!
-
PH-User
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Western Digital WD500AAKX SATA3 winyóm, ami kb. 60 centiről leesett egy fa székre. Külsérelmi nyom annyi volt, hogy az adatcsatlakozó panel csatija megrepedt. Gépbe berakva felpörög, kattan, kattan, kattan, elhallgat. BIOS tölt, majd Hard Disk Error-t dob.
Előfordulhat, hogy nem mechanikai baja van? Csak azért kérdezem, mert van itthon még két párja is egy szériából, hogy azoknak esetleg az elektronikájával érdemes megpróbálni újraéleszteni?
Vagy elrontom vele a többi elektronikát is?Köszi Üdv.
-
PH-User
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Sziasztok!
Most akartam eladni egy 500GB 6 nap üzemidejű HDD-t, 100/100-as volt, semmi hiba.
Be kellett tennem egy régebbi gépbe átmenteni pár dolgot, de a másolás lassú volt, s most visszatéve az én gépembe 94 adatátviteli hibát ír ki a HDS program.
Nos, a vevő emiatt nem akarja megvenni, nem lehet ezt az értéket valahogy nullázni?
Tudom, hogy a HDD jó, mindenféle felülettesztet elvégeztem, sehol hibás szektor semmi.
Van rá valami megoldás?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Family Link
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest