- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
válasz
Impressa #30222 üzenetére
Igazság szerint több kolléga egyet értésével a nagyokat már hanyagoljuk mindannyian. 500gigás-1T-ból még van értelmes. Felette nagyokat lehet szívni, mert egyik pillanatról szoktak a másikra háromszázezer+ hibás szektort begyűjteni, ami után az ember a haját kitépi hogy kellene bármit is lementeni a 10-20 megára lassult tempójú vinyóról.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Impressa #30217 üzenetére
Köszönöm szépen!
még olvasgatok, meg később megnézem a biosban is mit lehet állítani.
Akkor megnyugodtam, hogyha nem csökkenti az élettartamot, akkor viszont nem sürgős.
Viszont csak a hang zavaró most már, szépen csendben áramlik a levegő a 2 db 200as és benn a gépben további 4 darab 120as ventik között aztán hirtelen megtöri a csendet a nyekkenés, vagy például film közben, vagy a játéknál zavaró a megakadás...szerk.: igen 0-ra van állítva és kétszer is megnéztem, mindig maradt nullán mindegyik sémánál, de változatlan a helyzet, és erre írták hogy ha a biosban 3 percre van állítva akkor azt veszi figyelembe
szóval holnap megnézem mi van a biosban a hdd timeout mellett -
Hegasus
senior tag
válasz
Impressa #30215 üzenetére
kicsit már jobban belemerültem, de igazi megoldást még mindig nem találtam :/
egyik oldalon azt írták hogy az Advanced Power Management-hez van köze, és akár 2-3 percenként is csinálhatja ezt a merevlemez valami értelmetlen okból... ott írtak is egy programot ami megoldja, csak az mac os x-re van, nekem meg win7-em van.
egy másik oldalon meg azt írták a biosba kéne valami "hdd timeout"-ot állítani, ezt még nem néztem, majd később megnézem.
ráadásul nem csak játék alatt csinálja, hanem simán böngészés alatt is, mert úgy néz ki, hogy van egy ssd-m amin a win7 van és a böngészés megy, és van ez a 7200 rpm-es amin a játék és cad programok futnak (tehát elméletileg csak olyan programok, amik akkor mennék ha elindítanám őket)... szóval nem értem, akkor is elindul meg leáll amikor nem is megy rajta semmi...
amúgy gyengébb játék (heroes 6) közben szerintem azért csinálja mert van 16 gb ram-om és oda jó előre beolvas mindent, majd jó idő után kéne csak neki a hdd és akkor indul megint újra...szóval nem tudsz valami olyan megoldást, hogy állandóan pörögjön? (mert szerintem ez eléggé árt neki, meg úgy tudom a sokszori elinduláshoz több áram kell mint ha csak pörögne...)
-
bluobluo75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest