- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atlantisz48 #43165 üzenetére
A fórum sok topikjában ugyanazon kérdést feltenni sérti a szabályzatot és az illemet is...
-
pjen
félisten
válasz
Atlantisz48 #43086 üzenetére
Töredezettség mentesítés
SSD.
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Atlantisz48 #43086 üzenetére
Nincs.
SSD-k esetében van de NEM ajánlott és a gyári garancia is elveszik.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #41745 üzenetére
Valószínűleg dob a sebességen, esetleg nem is keveset. De 30mp Firefox esetén akkor is érdekes. Hdd-nél is lehet gyorsítani, például az utolsó hozzáférés rögzítésének letiltásával. Kevesebb adminisztráció a háttérben, dob a sebességen. A RAM mérete, a gép, OS típusa és beállításai mind összefüggenek a sebességgel. Atomos gép is lehet használható, és i3 is lehet csiga.
-
pjen
félisten
válasz
Atlantisz48 #41745 üzenetére
Szia.Egy SSD látványosan megdobná a géped,megnyitásoknál a homok órát el is felejtenéd.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #41743 üzenetére
Szervusz!
A sebességen igen, de az USB-s eszközök az adatok cipelésére, mentésére szolgálnak, nem rendszer szintű használatra. Amennyiben van rá mód, ez kerülendő. Ebben az esetben sem tudom javasolni.
-
Szpisti
addikt
válasz
Atlantisz48 #41686 üzenetére
Mivel ugyanazon meghajtón (C-n) van az oprendszer és az amit másolni/mozgatni akarsz, így valszeg azért lassul be, mert másolás közben dolgozol a gépen, tehát a rendszer folyamatosan ír/olvas ugyanazon meghajtón és a rendszer prioritást élvez mindenféle mozgatás/másolgatás felett... és persze ha nem két vinyóról van szó, hanem csak egy HDD van ketté van particionálva, akkor hiába C-ről D-re másolsz, ugyanazon fej(ek) ugyanazon tányér(okon) írnak olvasnak...
Ezért javaslott (ha asztali gépről van szó) a rendszert egy külön meghajtóra tenni (legjobb az SSD, mert az még igen gyors is)... -
Szpisti
addikt
válasz
Atlantisz48 #41684 üzenetére
A másolás/áthelyezés sebessége nagyban függ attól, hogy sok kis méretű fájlról, vagy kevés (vagy egy) nagyméretű fájlról van szó...
Net91: mire a Windows felpakolta az összes update-et és felraktam a legfrissebb SATA drivert, eltűnt ez a jelenség a Windows-ból... Amúgy kizárt dolognak tartom, hogy ez természetes, nem az első géppel van dolgom, és most először láttam ilyet...
-
King Unique
titán
válasz
Atlantisz48 #40050 üzenetére
Khm...My Book külső vinyókhoz gyárilag adnak programot (Smartware, Drive Utilities), amikben állítható firmware szinten a Sleep Timer, van benne never=soha opció is. Na persze, ahogy írják is, adott OS, külső multimédia eszköz, ebbe belekavarhat adott esetben.
Ha már ilyen cuccod van, evidens, h kihasználod a hozzá adott programot. HDS megoldás is jó, de routeren nyilván mit sem ér, mert ahhoz az OS-en futnia kell a Sentinelnek mindig, h tiltani tudja. -
válasz
Atlantisz48 #40050 üzenetére
Ezt tényleg a szaktopicban lenne érdemes megkérdezni.
-
válasz
Atlantisz48 #40046 üzenetére
-
sg22
senior tag
válasz
Atlantisz48 #40046 üzenetére
ez engem is erdekelne
-
Hegasus
senior tag
válasz
Atlantisz48 #30213 üzenetére
nem nyekergés, hanem nyekkenés
amúgy max fél éves, de nincs semmi hangja amikor megy, csak amikor újból elindul nyekken egyet (nem tudom máshogy leírni azt a hangot), de egyértelmű, hogy leállásból indul újra, mert a játék is megakad egy pillanatra míg beolvassa újra az adatokat
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Atlantisz48 #30138 üzenetére
Így hűtök én.
A fémházason csak borda van, de a műanyagon borda és venti is.
Mondjuk a műanyag házat szétdíboltam.Thrawnad
-
djculture
félisten
válasz
Atlantisz48 #30136 üzenetére
Van ám szerkesztési gomb is. Amúgy ha ilyenkor téli időjárásnál ennyi a vinyód hőmérséklete akkor nyáron szétfog melegedni. Kéne neki egy kis légmozgás. Ja most nézem maxtor és már a halálán van.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #30134 üzenetére
Mit tudok ezzel tenni?? Ezek az adatok fixek?? tehát biztosak?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #30134 üzenetére
azért csökkent 59-ről 57 re ott a grafikonon mert ahogy megláttam kinyitottam az ablakot.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Atlantisz48 #29653 üzenetére
Talán elképzelhető hogy van ilyen progi, de élesbe adatokkal én biztos nem csinálnám.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Atlantisz48 #29653 üzenetére
Szerintem ilyen nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest