Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
RPZ
tag
válasz
gaben22
üzenetére
Köszi a válaszokat
!
Írtam, h nem villog az i/o-t jelző led miközben ezen botrányos tevékenységet folytatja, de azért megnéztem a windows erőforráskezelőben ill. process explorerrel, és eközben tényleg nincs használatban az a lemez.
Indexelés nincs bekapcsolva arra a lemezre, vírusírtó kikapcsolva, defrag nem lehet.Ergo csak valmi saját belső baromsága lehetne, de a kérdés az, h van-e ilyen rutin ami így elkezd dolgozgatni vmit magában saját kútfőből. Kb 8-10 percnél tovább még nem hagytam kerregni, meg ebben a házban a hőmérséklet is felkúszott 44-ig, most beraktam a PC-be ott kap rendes hűtést is.
Most másoltam rá egy adagot, meg is jelent rá 1,5 percre a kerregés (nagyon rusnya, olyan mintha erőteljesen végigkeresné az egész felületet), kb. 2 perc után most abbahagyta.Lehet ez valami rendeltetésszerű rutin? Kb. ebben tudok reménykedni, csak ilyet még nem tapasztaltam egy hdd-nél sem, bár ezek a héliumosak más jellemzőkkel bírnak.
Jarod1: igen, ntfs-re formázott (a külső házban nem volt venti).
-
-
King Unique
titán
válasz
gaben22
üzenetére
A HDS scrrenshotok alapján jelenleg rendben van, a S.M.A.R.T.-ban sincsenek hibák. Az viszont látszik pl. az ütemidőn is, hogy kissé viseltes már és van benne egynéhány kilométer. Ha jobban, mélyebbre hatóan meg akarsz bizonyosodni az állapotáról, akkor erre valók a program különféle tesztjei, de némelyik csak a regisztrált verzióban használható. Viszont hasonló tesztek elvileg Linuxon is elvégezhetők, ami grafikus felületen ott van a Disks, parancssorban meg a smartctl. Ha a részletes tesztek lefutnak hiba nélkül, akkor jelenleg OK a HDD. Viszont ez nem jelenti azt, hogy később esetleg nem lehet vele gond, idővel majd nem mehet tönkre!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Star Wars rajongók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Seed szerver topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!