Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
gcsomesz
üzenetére
Pontosan! Annyira profi a cucc, hogy tényleg megéri megvenni, mert kb. 5-öd - 10-ed annyiba kerül, mint egy adatmentés és csak egyszer kell kifizetni, aztán meg használni. Persze nem minden esetben sikeres, mert hardware hiba esetén ez sem képes csodára. De én is pont így gondolkodom és tervezem a megvásárlását. Te is azért ellenőrizd le az adataidat, hogy jók-e, de nálam minden olvasható volt a mentés után!
-
spiritex
veterán
válasz
gcsomesz
üzenetére
Én ilyen problémát éppen nemrég oldottam meg a GetDataBack for NTFS-el, de nagyon fontos, hogy a Quick módszert kell választani, majd lecopyzni róla mindent.
De az Asus transformer-es megoldással nem tudod a nagy partícióról a kisebbekre lementeni a cuccot, majd onnan a pc-re, és megismételni? Vagy a kisebb partíció a 10GB?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi