Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Csak azt nem tudom, miért nem használod már azt a programot a WD-hez, amit mondtam... Zero fill-t megpróbálhatnál vele még végső mentsvárként.
De én visszavinném azt a vinyót gariba kicseréltetni, nehogymár pár nap alatt több mint ezer hibás szektor keletkezzen rajta... Lehet, hogy hibás darabot kaptál.
De persze az is lehet, hogy a tápod vagy a kábeled szar, és a te hibád az egész.
liksoft is sokszor el szokta mondani, hogy csak akkor hiszi el, hogy egy tápegység megfelelő teljesítményt ad le, ha oszcilloszkóppal mérve is meggyőződött erről...
Legegyszerűbben úgy tudnád kiszűrni, hogy a tápegység-e a hibás, hogy legalább a teszt erejéig kicseréled egy másikra. De ettől még nem fognak eltűnni az immár hibásnak ítélt szektoraid... (ugyanez vonatkozik az adatkábelre, nem olyan drága, hogy ne tudnál szerezni egyet, úgyis bármikor jól jöhet) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Lehet, hogy több esélyed lesz így lefuttatni, mint Windows alatt.
De addig nem tudod meg, amíg ki nem próbáltad. Írd ki egy újraírható CD-re, nem egy nagy mutatvány.
Amúgy az a rengeteg szektor már konkrétan áthelyezésre került a tartalék területre vagy még csak bizonytalannak ítélte? A HD Sentinelben látszik.
Reméljük még nem kell keresztet vetned a vinyóra. Érdekes, mert eléggé tápellátási problémának tűnik (vagy adatkábelhibának, de még mindig nem reagáltál az ezzel kapcsolatos kérdésemre, immár sokadszor). -
edward2
addikt
válasz
edward2
üzenetére
Na akkor erre kérnék konkrét megoldási opciot:
azóta megtaláltam a WD diagnostics toolt ami képes ellenőrizni a lemezt illetve teleírni nullával. a következő történik:
-semmilyen diagnostic nem fut le
-ha elkezdem nullával írni lemezt akkor az egy idő után bizonyos szektornál megáll és kb fél óra mulva sem hajlandó megmoccani ->ráadásul teljes gép használhatatlanná válik
-chkdsk windows előtt 4. stepnél az adatok ellenörzésénél lefagy ugyanugy fél óra és semmi marad a 0%ék.
-partition magiccel ujraformáztam vinyot sajnos összes fentebb említett esemény továbbra is fentállkérdés: na akkor most hogy a francba fogom mentesíteni a vinyom a hibás szektoroktól? nekem már kezd fogyni a türelmem és a belebaszom a folyoba megoldás tűnik eddig legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- OLED monitor topic
- Jövedelem
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest