Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
freezbi
üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám amivel ma szembesültem, hogy: Sata-s laptop winchesterem van (Hitachi), ami 120Gb, és 2 részre van felosztva. Ahol csak adatokat tárolok, a fáljok 80%-a olvashatatlan lett. Vírus nincs a gépen mert már leellenőriztem. HDD ellenőrzővel már megnéztem, de nem talált hibás szektorokat. Az a baj hogy lehet hogy valami külső program okozhatta. Mert nem nálam keletkezett ez a hiba, viszont ez az én gépem, és aki ezen a gépen vitézkedett, az az állítja hogy ő "nem csináltam vele semmit". Persze én kétlem. De lehet. Ha valaki találkozott már hasonló hibával, vagy van ötlete rá, hogy hogyan menthetném meg az adataimat kérem írjon!
Egyébként néhány hibás fájlt átmásoltam pendrivera és megnéztem egy másik gépen hogy olvasható e, de azon sem volt az
Köszi előre is! Notesz oprendszere Vista Ultimate, asztali gépe legfrisebb Win 7, de XP-se tudja megnyitni a fájlokat. Se méret, se név, se kiterjesztés nem változott, de pl. egy képet sem lehet megnézni (nincs indexkép sem miniatűrben), a dokumentumok pedig olvashatatlanok lettek (össze vissza minden van bennük). Érdekes, hogy rendszerpartíción semmi sem sérült meg (ergo asztalon is minden ép). Az utolsó kettő progi, ami felkerült a gépre, az aktuális CHIP magazin mellékletéről egy HDD regenerator, és egy particionáló progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest