Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
És szerinted mit tudok csinálni vele hogy belassul?
Veszek egy használt notit ami gyárilag gyengén van hűtve turbón gyakorlatilag pár másodpercig meg majd kampó és belassul, ugyan az a jelenség.
Gyártó így csinálta meg, nem tehetek róla. Én megszívtam mert nem olvastam utána, de nem látok sehol se visszahívást és a kérdéses termék is kapható. Innentől kezdve nem az én problémám.
7Tb írásról beszélünk nem 7000-ről, ez még egy SSD-nek is jelentéktelen. Egyik szerveremben ez egy havi írásadag.
HDD-nek amúgy is mindegy az írás még a gyártó sem határozza meg, ennek százszorosát kapták az 500gb-os wincsik chia bányában plotoláskor.
Ha lenne ilyen meghatározva HDD-nél akkor szerintem olyan 10000-2000 lehet talán tb írás élettartamra de okosok majd megmondják.
Egyszámjegyű írással lehet küzdött a vincsi egy napig mire kiírta rá a mentést szerverben. Írtam hogy nem tudta befejezni a mentés mert mire végetért addigra kellett a következőt írnia. Mentő szerverem amúgy naponta max párszázGB-ot ír a vincsikre normál esetben, hétvégente talán max 500gb-ot, hiába van 6tb adat csak a módosításokat írja rá. Sima egyszerű asztali vincsik vannak benne vegyesen több éve és csak ezzel a típussal volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HDD-nek amúgy is mindegy az írás még a gyártó sem határozza meg, ennek százszorosát kapták az 500gb-os wincsik chia bányában plotoláskor.