Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip
üzenetére
Seagate ST2000DM008
csak nálam volt, újként vettem de mivel semmire nem volt jó (se nas, se szerver, se desktop) ezért chia bányába ment 24/7 read only módba ami tizenpármb-ot jelent percenként. Ennél nincs kíméletesebb kihasználás, azaz max az ha be sem kapcsolom. Garanciát is próbáltam de nem vették vissza, azt mondták hogy ez ilyen...Hát ja egyszámjegyű az írási sebesség, mint a régi quantum vincsijeimen 25 évvel ezelőtt...
Chia plotolásra (azaz ami csak írási folyamat) nem volt alkalmas, arra 500gb-os kukázott hdd-ket használtam raid0-ba.
Ssd-nél számít csak az írás, hddnél az a pár TB írás nem befolyásolja az élettartamot. 2000-4000 napos hdd-im vannak hibátlanul, egy ment tönkre 4000 üzemi nap után 24/7 folyamatos írásnál de az érthető . De leszereltem a bányákat, az az egy év üzem amit beleraktam az 500gb-osokba messze kevesebb mint az a sok év amit előtte mentek.
Több doboznyi hdd-m van, leginkább csak a mechanikus behatás nyírja ki őket. Jó táp kell nekik és lehetőleg 50 fok alatt menjenek ennyi a titok.Doky586
Berakom rendes gépbe, dokkoló már viccelt meg. Köszi!Ciccuka
Eredeti a hdd sentinellem nem frissíthető verzió, nem szeretném elrontani de másik gépbe megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest