- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nyilván nem az az általános és minden esetben, minden gépen jellemző, amit egyesek mantráznak, meg ilyen-olyan vírus és egyéb zöldségek. Nálam is működik gond nélkül és ráadásul semmi nincsen megpiszkálva a rendszerben. Na meg mondjuk bizonyos szolgáltatások tiltása, illetve beépített rendszerösszetevők erőltetett eltávolítása amúgy sem biztos, hogy minden esetben olyan szerencsés. Laptopoknál a lassú 5400 RPM-es merevlemezekkel ugyan nem volt az igazi a sebesség, de az mondjuk más Windowsnál, sőt még egy combosabb desktop Linuxnál sem annyira. De amióta SSD került a helyükre, azóta az is OK és elég sokat dobott rajta.
-
SP4C3
veterán
Gondolom mert semmi olyasmit nem csinálsz, illetve nem zavar a tevékenykedése.
Nálam itthon 3 gépen van rajta, nemsokára a negyediken (ha lesz erőm befejezni)... 1 gép amit nem én használok és nem én telepítettem, ha be van kapcsolva ugrik a netem, egyszerűen megzabálja a sávszélt. A minap kellett ránéznem és rémálom volt használni, minden fagyott, lassú a merevlemezt dörgöli és zabálja, még a chrome-ra is idegesítően sokat kellett várni, hogy egyáltalán megnyíljon, elinduljon. Mondom ez így nem egészséges, megnyitom a task manager-t... Ott aztán volt minden jóság, okádék az egész rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- NIOH
- További aktív témák...
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest