Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
junior11
üzenetére
Ha a vezérlése szállt el, azt át lehet építeni egy másik ugyanolyan Elements-ről, de ha a merevlemez döglődik, az cinkes... HDS-el már ránézhettél volna és akkor nem kéne találgatni.
Jók a 2,5" WD külsők, de az élettartam sokmindentől függ:- Nem-e gyengébben sikerült, avagy selejtes darabot fogsz ki? Elements esetében nagyobb rá az esély, mint Passportoknál
- Mennyire rendeltetésszerűen használod? Odafigyelsz-e biztonságos leválasztásra, stabil USB tápellátásra, hőmérsékleti határok betartására, külső mechanikai behatások kerülésére??Második pontban foglaltakra nem mki ügyel, sokan le sem választják az oprendszerből megfelelően, mert anno aszt hallották, hogy csak ki kell húzni, mint a pendrive-okat....lehet ott el lehet játszani, de külső vinyóknál nem tanácsos. Szal sok oka lehet, amivel maga a user is könnyen leamortizálhatja idő előtt a terméket.
-
tpeter77
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Samsung vinyót vettem 3 éve (egyébként Seagate belsős csak át van matricázva).
2-3 hónapja megjelent rajta 8 szektorhiba majd pár nap múlva 3-al nőtt a hibás szektorok száma.
HDD Regenerátorral rendbe szedtem, aztán 2 hét múlva újabb 1 hiba jelent meg, megint lefuttattam rajta a javítást, és azóta nem szaporodott a hibák száma. Gyorsan le is kopogom 3x
Maxtor, Quantum, Seagate vinyóim voltak előtte, úgy döglöttek be, h egyik nap még rendesen használtam, másnap bekapcsolásnál csak kattog és se kép se hang, az adatok is odavesztek.WD vinyóm még sosem volt, itt az idő, hogy vegyek egy Blacket, mert rendszervinyónak lesz használva.
Amúgy minden gyártónál előfordulnak hibás lemezek. Nemrég vki rakott fel egy képet az 5+ éves vinyójáról, hogy lássunk 2000 üzemóra feletti hiba nélkül üzemelő vinyóról képet. Nos, nálam pont egy ugyanolyan Seagate ment tönkre 3 éve, amikor vettem a Samsungot. Azt is azért, hogy ne Seagate legyen, erre az is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gitáros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Küszöbön a Where Winds Meet megjelenése
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest