- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eskimoka
tag
válasz
Kernel #11011 üzenetére
Hello!
Eddig csak IDE-s vinyóim voltak és egyszer elég nagy gebasz volt két egyformára jumperelttel, ezért kérdeztem. Ezek szerint nem kell egyáltalán jumperelni, és a gép tudni fogja, hogy az IDE-s a boot-vinyó? A WD honlapján nem találtam utalást arra, hogy kellene-e korlátozni essetleg...
Kösz a választ! -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Kernel #11011 üzenetére
Hejj!
Na sikerült. Nem programmal hanem ilyen fondorlattal. Raktam egy új Xp-t és láss csodát, megvannak a particiók! Egyébként ez az aktiv partíciós dolog kiidegel állandóan. Mikor windows-t telepítek, akkor mindig ki kell vennem ezt a winchestert ugyanis ha benn van, mindig ezt akarja C: meghajtonak a telepítő! Én a kis egyszerű agyammal azt gondoltam, hogy azért, mert ez a vinyó PATA a windows-os meg SATA. És ugye a BIOS is előrébb sorolja a PATA-s vinyót, és ezért a telepítő is úgy rendezi. Ezért mindig le kell kössem a PATA-st. Hogy a másikat lássa csak a megfelelő sorrendben. Remélem érthető volt.
És bocs a sok írásért, csak kétségbe voltam esve egy pöppet. Mondjuk most se vagyok nyugiba.
Szerintem senki nem szereti, ha 160 giga csak úgy huss, és elszáll...
De azért ez mégis csak egy örömhír.
Köszönöm hogy segítettél!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- EAFC 25
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest