Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#50501) King Unique válasza inci67 (#50500) üzenetére


King Unique
titán

A HDS screenshot alapján Windows 10-et használsz, aminél van beépített eszköz ilyen célra. De mellette számos külső program (példák) is, azokkal szintén megoldható a komplett rendszermentés, valamint a klónozás, stb.

(#50502) inci67 válasza King Unique (#50501) üzenetére


inci67
tag

Most csinálja a win mentést, lemezképet. Ebbe benne lesz az összes egyéb programom is ami jelenleg a gépemen van? Köszi a segítséget. :R

(#50503) King Unique válasza inci67 (#50502) üzenetére


King Unique
titán

Egy ilyen rendszermentésnek pont az a lényege, hogy 1:1-ben lementi az OS-t, annak összes programjával, beállításával stb. együtt. Meg ha a Windows partíciója (C) és a Windows számára a telepítésnél létrehozott kicsi partíciók (pl. ESP, WinRE) mellett az adatpartíció (pl. D) is be van jelölve a mentésnél, akkor értelemszerűen az utóbbit is.

A visszaállítást pedig a Windows 10 telepítőjét / helyreállítási meghajtóját pl. pendrive-ról bootolva lehet megoldani, ahol a helyreállítási (WinRE) menüben értelemszerűen a képen bejelölt opciót kell választani.

[ Szerkesztve ]

(#50504) inci67


inci67
tag

Rendben. Most tesztelem a HDDét. Holnap majd fel teszem a képet mit mutat.

(#50505) thotzoltan válasza King Unique (#50496) üzenetére


thotzoltan
tag

Köszönöm a választ,sajnos ettől sem lett jobb a helyzet..erre ez esetre kérdeztem az adatmentést,ha már nem gyógyítható..Elsődleges szempont a helyes működtetés volt,ezért nem az adatmentés topikban érdeklődtem..Szép napot!

(#50506) inci67


inci67
tag

Na ezek lettek a tesztek eredményei. A wint nem tettem még újra. Ez most jó vagy ti, hogy látjátok, van félni valóm az adatok elvesztése miatt, vagy esetleg hirtelen lesz még vagy 27 hibás szektorom?

[ Szerkesztve ]

(#50507) inci67


inci67
tag

(#50508) inci67


inci67
tag

(#50509) thotzoltan válasza thotzoltan (#50505) üzenetére


thotzoltan
tag

Egyébként az eszközkezelő látja,mint Partició,de az intézőt ha megnyitom,ott nincs..:(

(#50510) King Unique válasza inci67 (#50506) üzenetére


King Unique
titán

A HDS olvasástesztje szerint van a lemezen 1 db hibás szektor, ami még nem annyira kritikus, de nem is ideális. Az utóbbi a 100/100-as állapot és a 0 db gyenge / hibás szektor lenne. Valamint a "javításhoz" inkább egy írástesztet, vagy egy lassú formázást kellene lefuttatni, mint már említve volt. Plusz a WD gyári tesztszoftverét, hogy az mit mond a HDD állapotára. Az, hogy a későbbiekhez tovább romolhat-e a HDD állapota és ha igen, akkor milyen mértékben, azt nehéz előre megmondani. De ha eleve fontos adatok vannak rajta, valamint az OS, akkor azokról ettől függetlenül is eleve javasolt mentést készíteni, mivel kizárólag 1 db fizikai meghajtón tárolni mindent 0 db biztonsági másolat nélkül amúgy sem tanácsos. Továbbá ha zavar a jelenlegi állapot, aggódsz miatta, akkor adja magát a garanciális csere lehetősége. Viszont az függ attól is, hogy az egyes tesztszoftverek eredménye mit ad, másrészt, hogy az adott bolt milyen mértékű hibánál cseréli a merevlemezt.

(#50509) thotzoltan:
Mármint a lemezkezelő, ott jelennek meg a partíciók. Viszont az nem derült ki, nem lett screenshot mellékelve, hogy ott pontosan mi a helyzet. Vagyis nem lefoglalt / RAW / ismeretlen fájlrendszerű / meghajtóbetűjel nélküli-e a lemez, illetve a rajta lévő partíció. Jó esetben csak meghajtóbetűjelet kell hozzárendelni és a fájlkezelőben is csak akkor fog megjelenni, ha van meghajtóbetűjele.

[ Szerkesztve ]

(#50511) junpet


junpet
tag

Sziasztok!

Vettem egy HUS722T1TALA604 1TB-os lemezt és azt vettem észre, hogy leállításkor elég furcsa hangot ad ki. Ez normális? Ha hazaértem megpróbálok egy hangfelvételt csinálni.

Köszönöm!

(#50512) JHC válasza junpet (#50511) üzenetére


JHC
tag

Lehet, hogy az alaplapod, vagy a Windows-od nem szépen kapcsolja le a géped. Van erre egy procedúra, csak lehet hogy túl gyorsan fut le, és a meghajtód nem ér végig rajta, miközben kirántják alóla a tápot. Ekkor a meghajtó generátor módba kapcsol, és a termelt árammal kirántja a fejet a lemezek felül a rámpára, és valószínű egy hangosabbat kattan is ilyenkor.

(#50513) junpet válasza JHC (#50512) üzenetére


junpet
tag

Köszönöm a választ! Próbáltam drivert frissíteni, de sajnos továbbra is fennáll a helyzet. Keresgéltem a neten, azt írták, hogy a Fast boot-ot kapcsoljam ki, amit meg is tettem, mind a bios-ba (most már uefi), mind win10-en. Gondolom ez nem tesz jót a merevlemeznek, hogy így van leállítva minden nap... Esetleg egyéb tanács ötlet merre induljak el?

(#50514) inci67 válasza King Unique (#50510) üzenetére


inci67
tag

Helló holnap a haverom gépébe be dobjuk a hddémet, minden particiót tőrlünk. Milyen programmal vagy hogyan csináljuk a lassú formázást? Meg tudom van ilyen fajta formázás is, de nem tudom melyik mire jó. FAT32, NTFS. Köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#50515) King Unique válasza inci67 (#50514) üzenetére


King Unique
titán

A Windows beépített eszközeivel, mint már említve volt. Vagyis grafikus felületen pl. a fájlkezelőben, vagy ha már újraparticionálás lesz, akkor a lemezkezelőben (+), ahol a gyorsformázás elől értelemszerűen ki kell venni a pipát. A másik lehetőség parancssorban, ahol meglévő partíciónál a sima formázás (format x: /u, x = kötet meghajtóbetűjele) is megteszi, újraparticionálás esetén pedig ott a DiskPart, illetve annál a format fs=ntfs (quick = gyors nélkül) parancs. Az pedig evidens, hogy nyilván nem FAT32-re kell formázni, meg azt a Windows amúgy is csak max. 32 GB-os kötetméretig engedi.

[ Szerkesztve ]

(#50516) inci67 válasza King Unique (#50515) üzenetére


inci67
tag

Ja azt hittem valami program kell hozzá. A fájlkezelöst ismerem, avval szoktam a pendrivot is. Köszönök. :R

(#50517) liksoft válasza inci67 (#50508) üzenetére


liksoft
nagyúr

Szia!

A Sentinel Pro változatában van felületteszt. Azzal ha a drive felületét "meggyötröd", esetleg írás/olvasás teszttel 2 menetben random kóddal, kiderülhet a felület a hibás, vagy a környezet miatt történt hibás írás, amit nem tud olvasni. Ez a teljes felületet törli, így az adatokat előtte le kell menteni, és utána particionálni nulláról.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#50518) SalvadorLynx


SalvadorLynx
aktív tag

Lehet nem a legjobb helyre írok, de lenne egy kérdésem. Vettem egy m.2 ssd-t (sx 8200 pro 512) és klónozni akarom rá a rendszer lemezem (sata ssd 256). Ha beteszem az m.2-est nem tudok bebootolni, pedig beállítom a boot prioritást.

(#50519) ricsi99 válasza SalvadorLynx (#50518) üzenetére


ricsi99
addikt

Én első körben lehúznám a sata ssd-t majd az m2-es re megprobálnák rápakolni pen-drive rül egy friss wint...
tökmind1 mit ,csak letesztelni hogy tényleg bootol e a lap róla ,vagy a klónozás nem oké.

Vagy az a gondod ,hogyha mind2 cucc a gépedben van akkor nem bootol az ssd?
Ez esetben probáld meg másik sata csatin mert elöszeretettel alkalmazzák a gyártók azt hogy az m2 ssd osztozik valamelyik sata csatin....

Bocsi nem tudtam pontosan értelmezni a kérdést...

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50520) Baky1987


Baky1987
tag

Sziasztok!

Belső HDD-t, valamilyen kábellel rá lehet kötni a gépre, hogy lehessen rá,róla másolni adatot? Tehát úgy hasznáni egy belső hddt, mintha az egy külső hdd lenne.

Köszönöm szépen előre,
Gergő

(#50521) SalvadorLynx válasza ricsi99 (#50519) üzenetére


SalvadorLynx
aktív tag

Ha mindkettő bent van, akkor nem bootol a gép. Az m.2-őn még semmi sincs. Gondoltam bepattintom és klónozok. Próbálgattam a satákat, valamelyiknél látja a jelenlegi boot disket valamelyiknél nem, de bootolni nem tudtam

(#50522) ricsi99 válasza SalvadorLynx (#50521) üzenetére


ricsi99
addikt

Milyen alaplapod van? Hátha van topicja ahol már próbált valaki m2-ssd-t és rájött valami csoda megoldásra....
Amúgy egymagába lehte rá oprendszert telepiteni? Ha igen akkor 1 kompatibilitási problem megoldva....

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50523) SalvadorLynx válasza ricsi99 (#50522) üzenetére


SalvadorLynx
aktív tag

GB z170x gaming 7

(#50524) ricsi99 válasza Baky1987 (#50520) üzenetére


ricsi99
addikt

Ha a gépen kivülrül kell megoldani (pl laptop) akkor
leg egyszerübb ha veszel egy 5,25-ös külsö usb-s házikót amibe belerakod a hdd-t és bedugod az adott gépbe usb-n keresztül.
Vagy nem jól értettem a kérdést?

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50525) King Unique válasza SalvadorLynx (#50518) üzenetére


King Unique
titán

Eleve nem, mivel ez HDD probléma topik, az SSD-s kérdések pedig a Flash SSD topikba valók...

Egyébként meg nálad is vsz egyrészt ilyen, vagy ehhez hasonló gond lehet. A másik meg az, hogy szép és jó az M.2 PCIe NVMe SSD (legalábbis az SX8200 Pro az), de ha netán nem kompatibilis az alaplapoddal és / vagy nem támogatott ott ilyen meghajtóról a bootolás, akkor úgy nem sokat ér.

[ Szerkesztve ]

(#50526) King Unique válasza Baky1987 (#50520) üzenetére


King Unique
titán

Milyen gépre (asztali PC / laptop), milyen méretű (2,5" / 3,5") és csatlakozós (IDE / SATA) HDD-t, a gép felől milyen csatolófelületen (IDE / SATA / USB) csatlakoztatva? :F

Ha asztali PC-ről és 2,5" / 3,5" SATA HDD-ről van szó, van az alaplapon szabad SATA-port + hozzá adat- és tápkábel, vagy pl. ilyen hátlapi kivezetés, akkor nyilván viszonylag könnyen megoldható a HDD csatlakoztatása SATA-n / eSATA-n.

Ha laptopról van szó, akkor annál SATA-n max. egy 2,5"-os HDD csatlakoztatható, szerelhető be a laptopba direkt, vagy az ODD helyére tett HDD Caddy-be. Ha 3,5"-os HDD, akkor viszont ez nyilván nem opció, marad az USB-s megoldás. Vagyis egy megfelelő IDE/SATA-USB adapter / HDD dokkoló / külső ház valamelyikével. Ez utóbbi USB-s megoldás pedig nyilván asztali PC-nél is opció lehet, ha máshogyan nem lehet megoldani, vagy kifejezetten az USB-s használat a cél.

[ Szerkesztve ]

(#50527) kjani18


kjani18
őstag

Hali!

A vinyóm hó elején bejelzett, hogy 112 hibás szektor, meg14%, hátralévő idő 20 nap.
Közben rendeltem egy újat, de ma ez a kép fogadott:

Mi lehet ez?

Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html

(#50528) Baky1987 válasza King Unique (#50526) üzenetére


Baky1987
tag

Köszönöm a segítségeket, a hozzászolásokat olvasva "rágúgliztam" és találtam egy ilyet:

https://www.pcx.hu/axagon-adsa-fp3-usb3-0-hdd-ssd-odd-adapter-262782?fbclid=IwAR2FKrqXYxsXzufMUQP9QjyFb81k0Xvvs-ftQDaKg1Lwfgpz-AYTSSeqch8

ez jó lesz, nem tudtam, hogy ilyen (usb-s csatlakozós kábel) létezik.

Köszönöm szépen!

(#50529) ricsi99 válasza Baky1987 (#50528) üzenetére


ricsi99
addikt

"hdd dock" erre keress rá.... van dögivel

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50530) King Unique válasza Baky1987 (#50528) üzenetére


King Unique
titán

Ha 3,5"-os SATA HDD-hez kell, akkor megfelelhet a célra ez az AXAGON ADSA-FP3 adapter is. A lényeg az, hogy mindenképpen külső tápos legyen, ha 3,5"-os HDD-hez lesz.

Ha esetleg olyan kell, ami a SATA mellett IDE csatolós HDD-ket is kezel, akkor van ilyen az Ewent, Sharkoon, Ugreen kínálatában is, de ezek általában valamivel drágábbak. Bár eBay és társai online piacterek kínálatában már kevésbé, de ott meg várni kell X hetet, mire megjön.

(#50531) Baky1987 válasza King Unique (#50530) üzenetére


Baky1987
tag

Köszönöm szépen mégegyszer a sok segítséget, csak a SATA-s kell majd.

(#50532) PH 5.5


PH 5.5
aktív tag

Üdv!

Van egy 3,5-es wd red hdd, ami egy laptop alaplapra van kötve. A +5V-ot az alaplapról kapja, a +12V-ot pedig egy step down konverteren keresztül. Amikor leállítom a gépet, akkor csak az 5V-os táp kapcsol le, a 12V továbbra is "él". A hdd leáll ugyan, de azért fel szeretném tenni a kérdést, hogy problémás-e ez így?

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#50533) King Unique válasza PH 5.5 (#50532) üzenetére


King Unique
titán

Mármint laptophoz USB-n + 12 V-os külső táppal, vagy netán szétszedve és valahogyan SATA-n van odagányolva? Meg ha már nincsen asztali PC, hanem laptoppal használod - vagy ki tudja miről van szó - , akkor nem lenne célszerűbb normálisabban megoldani egy megfelelő adapterrel, dokkolóval, külső házzal, amiről nemrég volt szó?

Ha az utóbbi megoldás számodra valamiért nem opció és mindenképpen tákolni akarsz, akkor annak megfelelőségét elektronikai oldalról pl. a hobby elektronika topikban lehetne mélyrehatóbban megvitatni.

[ Szerkesztve ]

(#50534) PH 5.5 válasza King Unique (#50533) üzenetére


PH 5.5
aktív tag

Ez egy home made nas, laptop alaplappal, tisztességesen beépítve egy házba, közel egy éve gond nélkül működik. Az usb-n keresztül csatlakozás a sebesség miatt nem opció, tehát SATA-n csatlakozik.
Nem nevezném gányolásnak, meg tákolásnak, mindössze azzal az egy dologgal kapcsolatban vagyok bizonytalan, amit felvetettem. Erre pedig szerintem feketén-fehéren választ tud adni bárki, aki egy bizonyos szint felett tisztában van a hdd-k működésével.

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#50535) King Unique válasza PH 5.5 (#50534) üzenetére


King Unique
titán

Tehát utólag kiderült, hogy egy NAS-ról van szó, de abból sem dedikált típusról, hanem egy házilag barkácsoltról. Az, hogy az mennyire lett oké, meg elektronikai oldalról a tápellátás megvalósítása mennyire az, van arra ennél alkalmasabb szaktopik, mint már részben említve volt. De egyébként ha állítólag már 1 éve működik gond nélkül és a HDD működése és állapota (SMART) is rendben van, meg le is áll kikapcsolásnál, akkor nem teljesen világos a kérdés miértje... A 3,5"-os HDD-knek kell a 12 V, ami ha akár utólagos barkácsolással, de korrekt módon van megvalósítva, akkor az úgy elvileg oké.

Az USB-nél pedig max. a 2.0 szabvány (max. 48 MB/s) lehet sebesség szempontjából kevés, de az is csak részben, meg függ a hardvertől és hálózati elérésnél annak sebességétől is. Ellenben az USB 3.0 (max. 450 MB/s) és az USB 3.1 Gen 2 (max. 1 GB/s) nyilván nem, messze elég, meg ezeknél már amúgy is a HDD sebessége lesz a szűk keresztmetszet.

(#50536) PH 5.5 válasza King Unique (#50535) üzenetére


PH 5.5
aktív tag

Köszönöm a választ!
Csak USB 2.0-t tud az alaplap, ezért nem jöhetett szóba. A kérdés miértje pedig tényleg csak az lett volna, hogy bár látszólag rendben működik ezzel a bekötéssel a HDD, az csak a szerencsén múlik-e.

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#50537) ricsi99 válasza PH 5.5 (#50532) üzenetére


ricsi99
addikt

Kutya baja sem lessz... pl ha a win altatja a hdd-t akkor sem kapcsolja le az áramot.
Ha meg annyira izgat az 5v-ra tegyél egy relét ami lekapcsolja a 12v ot....
Ha nem szeretsz barkácsolni akkor e-bay ...csajna fiuknak van dögivel ilyesmi cucc

[ Szerkesztve ]

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50538) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv!

Az ember kap egy PC-t, formázott HDD-kkel / merevlemezekkel. Azt hol tudja megnézni, hogy aki formázta a HDD-t az nem tett pipát az "Enable file and folder compression" mellé?

Úgy emlékszem formázáskor Windows 10-ben a default beállítás, hogy a gyorsformázás ki van pipálva, a fájlok és mappák tömörítése nincs kipipálva. De szeretném megnézni tényleg nem lett kipipálva a tömörítés a formázáskor.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#50539) PH 5.5 válasza ricsi99 (#50537) üzenetére


PH 5.5
aktív tag

Igen, ez a relé beiktatás nekem is megfordult a fejemben, pár perc forrasztgatást megér a nyugalom.

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#50540) ricsi99 válasza tknof1871 (#50538) üzenetére


ricsi99
addikt

Formázásnál semmi ilyesmi nincs...semmi köze hozzá...
Vagy az oprendszer ,vagy segédprogram ,vagy az sdd vezérlöje tehet ilyesmit,vagy egyebek ...de a "formázás" nem.

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50541) Doky586 válasza PH 5.5 (#50539) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Szerinted egy gyári kűlső usb ház dugasztápja kikapcsol amikor leállítod a laptopot..?

(#50542) ricsi99 válasza Doky586 (#50541) üzenetére


ricsi99
addikt

"Gyárilag" ugy van beállitva minden gépen ,hogy kikapcsolásnál usb off... kézzel kell a biosban felülbirálni ,ha te kikapcsolt állapotban is akarsz az usb-n feszt... régebbi cucokknál még Jumper-es volt a móka.

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50543) Doky586 válasza ricsi99 (#50542) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nem rólam van szó és nem 5V ról, hanem 12V ról..

(#50544) PH 5.5 válasza Doky586 (#50541) üzenetére


PH 5.5
aktív tag

Persze, hogy nem kapcsol ki, de ott tovább pörög a hdd, mivel továbbra is megkapja az 5V-ot és a 12V-ot is.
Aztán persze típustól függően leállíthatja az energiagazdálkodás.

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#50545) ricsi99 válasza Doky586 (#50543) üzenetére


ricsi99
addikt

Bocsi ...félálomba össsze vissza gépelek... most eset le a tantusz

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50546) King Unique válasza tknof1871 (#50538) üzenetére


King Unique
titán

Ha bejelölte azt az opciót, akkor a meghajtó tulajdonságainál eleve látszik a bejelölt állapot, amit pl. az ebből a leírásból vett screenshot is szemléltet. Ahogyan egy másik azt, hogy ilyenkor a mappák és fájlok ikonján eleve ott lesznek a kis kék nyilak, utalván a tömörített állapotra.

Egyébként meg ennek a tömörítésnek a meghajtók formázásához attól függően lehet köze, hogy mivel és hogyan van elvégezve. Például grafikus felületen a fájlkezelőben végrehajtva a formázást eleve nincsen tömörítési opció, ellenben a lemezkezelőben már van ilyen lehetőség, de ott alapértelmezetten nincsen bejelölve. A gyorsformázás viszont igen, arra jól emlékeztél.

[ Szerkesztve ]

(#50547) FireShadow


FireShadow
senior tag

HD Tune benchmarkjában a grafikon irregularitást mutat azon a területen ahol van adat. Minél többet írok rá, úgy akakul át a szép lefelé ívelő normális vonal rángatózóssá. Itt egy csomó kép ami illusztrálja.

USB3-as WD Elements 4TB külső vinyó.

Ez mitől van? Úgy tudom nem a fileok olvasásának sebességét méri (nem kéne befolyásolja a sok kicsi vagy néhány nagy file ezt a fajta tesztet). Ott van referenciaként az ugyanezeket a fileokat tartalmazó másik (belső ) WD Green vinyó, aminek teljesen normális a vonala. Safe módban is volt tesztelve, nem valami program közbelépése lassítja.

[ Szerkesztve ]

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#50548) Biriboyka


Biriboyka
senior tag

Sziasztok!
Nem HDD, de majdnem.... microSD kártyáról van szó.
A gondom, hogy nem tudom formázni. Akárhányszor futtatok NTFS formázást, mindig visszaállnak az adatok. Próbáltam partíciós menedzserrel is, de az adatok visszaálltak.
Hogyan tudom törölni véglegesen ezt a memóriakártyát?
32 GB-os Samsung kártya.
Köszi a segítséget előre is!

[ Szerkesztve ]

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#50549) ricsi99 válasza Biriboyka (#50548) üzenetére


ricsi99
addikt

Most lefut a formázás? kiirja hogy oké és utánna visszajönnek az adatok?
Ez most egy pc kártyaolvasó?
Én lehet bedobnám egy telefonba/tabletbe/fényképezőgépbe és ott csinálnám meg a formázást... aztán ha a gépen visszakerülnek az adatok megnézném ,hogy mely program /telefon software/fényképezögép software /vagy egyébb vacak másolgat vissza mindet /backup(

[ Szerkesztve ]

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#50550) Biriboyka válasza ricsi99 (#50549) üzenetére


Biriboyka
senior tag

Ha FAT32-est futtatok, az nem fut le. Az NTFS formázás lefut, de utána vissza is állnak az adatok.
Jelenleg, kártyaolvasóban futtatom, de megpróbálom a tabletben lefuttatni egy formázást.

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.