Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz Fece87 #49054 üzenetére
Szia! Nekünk ilyen Samsung gépünk van (nem vagyok benne 100%, hogy pontosan ez a típus, de kinézetre teljesen ugyanaz, szóval ugyanez a széria). Nem tudom hol olvastad ezt, hogy ugrál, de ez hülyeség. Baromi halk, atomstabil, meg sem mozdul, kicsit sem remeg centrizés közben. Nem úgy mint a régi felül töltős gépünk, na az ugrált! SZóval én bátram ajánlom ezt a Samut!
-
törölt tag
válasz Fece87 #49054 üzenetére
Két különböző mélységű gépet nézel, vagy mindegy? Az 55 cm-esre majd esetleg könnyen rárakható egy szárító a későbbiekben. A 45cm-es persze kevesebb helyet foglal, de arra már nyűgősebb lenne a nagyobb méretű szárító. Még megnézném a helyedben az AEG L6FBI27W-t, ami pillanatnyilag 110k-ba kerül, és 4 év garis 55cm mélységű, vagy van most Samsung is lényegesen jobb áron: SAMSUNG WW70J4273MW/LE, és nincs rajta Addwash ablak, amiről már hallottam, hogy problémás volt valakiknek. Továbbá még a középkategóriás Serie4-es BOSCH WAN24160BY Elöltöltős mosógépet is rendesen akciózzák 80k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik