Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6009) Laslow válasza Morris (#6006) üzenetére


Laslow
senior tag

Teljesen megértem a problémádat. Rákerestem hirtelen, és a legolcsóbb Miele 250.000Ft, 2 év garanciával. Pofátlanul drága, és ehhez képest ha 2 év múlva tönkremegy (és miért ne mehetne?), akkor nagyon szívja az ember a fogát. (Ehhez képest vettem úgy 7 éve egy olcsó (akkor 55.000Ft-os) alap Fagor mosógépet, ami azóta is rendben teszi a dolgát.)
Szóval inkább vesz az ember 70.000Ft-ért mondjuk egy alap Gorenje mosógépet, mert mosni szerintem ugyanúgy tudnak, zajos is mindkettő, és arra legalább adnak 3 év garit. Anyagilag abszolút kifizetődő a Miele-hez képest, szerintem. Nem tudom azon mi kerül ennyibe, leszámítva a márkajelzést. Vagy ha tényleg jó minőséget és időtállóságot adnának, akkor miért nincs hozzájuk pl. 10 év garancia alapból? Úgy elgondolkozna az ember, de enélkül szerintem labdába sem rúghatnak, leszámítva a lakosság felső 3%-át, akiknek nem számít az ár. (Persze rájuk építeni is egy működőképes üzleti modell.)

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.