Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50599) Handball94


Handball94
aktív tag

Sziasztok!
Kis fürdőbe szeretnénk mosógépet és szárítógépet venni, valószínűleg egymásra tennénk őket, ketten vagyunk így nem kellenek túl nagyok.
Az AEG-ek szimpatikusak, viszont csak februárban költözünk így az AEG +3 év garanciás promócióról lecsúsznánk, 1 év garanciával viszont nem szívesen vásárolnék háztartási gépet, de az AEG L6FBI48S-t néztük még.
Így jön szóba az LG F2J5WN4W, mostani lakásunkban is egy ilyet használunk és szeretjük.
Szárítógépben az AEG T6DBG28S a legszimpibb, ha lecsúszunk az AEG promóciójáról, van valakinek tapasztalata esetleg márkabolt garancia hosszabbításával kapcsolatban, megbízhatóak?

Találtam ilyen szettet is.

Ami a kérdésem lenne, szerintetek jó irányban nézelődünk? Valamint, ha az LG-t választanánk, ami egy keskeny mosógép, lehet rá is tenni egy nem keskeny/normális méretű szárítógépet, vagy inkább legyen a mosógép is rendes méretű?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.