Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49835) peppe79 válasza Degeczi (#49834) üzenetére


peppe79
senior tag

A gyártót nem számolták fel, csak amikor az ezredfordulón bekebelezte az ATAG csoport, onnantól kezdve még döcögősebbé vált az importja, alkatrészellátása. Nem csoda, hogy a gazdasági válság beálltával aztán - hál istennek - vége is lett a magyarországi tevékenységüknek. A cég eredetlieg holland. Az enyém egy román gyártású csoda volt, és akkoriban (több, mint 15 éve) az egyik legdrágább szabadonálló gáztűzhely: olyan 95 ezer ft körül vettem a MM-ban. Az egyik legrosszabb vételem volt. A légkeverést komolyan gondolták, ha jól emlékszem, pizzasütéstől kezdve egyéb más programokhoz is javasolták. De mondom: két forintot nem ért. A külső burkolatán meg olyan gagyi volt az a selyemmatt szerű festés, hogy az takarításkor felhólyagosodott.

"Electroluxot találtam, aminél nem egyértelmű a leírás, de sanszos, h elektromos grillbetéttel megy ez a funkció, ami nem sokat ér..."

Pedig egyértelműen fogalmaznak:
"Sütőfunkciók: alsó sütés, kiolvasztás, alsósütés + ventilátor, grill + ventilátor, grill, világítás"

A leírásában ott találod a "többfunciós gázégő" (amikor többféle étel készült egy időben) funkció mellett is a ventilátor piktogramját, nem csak a grillnél.

Plusz az energiatakarékosságnál is kiemelik:
"Légkeveréses sütés - amikor lehetséges, a sütőfunkciókat légkeveréssel használja az energiatakarékosság érdekében."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.