Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49673) kicsi kecske válasza Gempas 70 (#49672) üzenetére


kicsi kecske
tag

Szia!
Most estem túl ezen. Ugyan beépítve nem lettek még, mert nincs kész a ház. Talán majd február környékén, de én idén BFkor megvettem mindent.
Viszem az 5 éves Elux sütőm (touchos, húshőmérős.. ennél nekem nem kell több)
Amit vettem:Samsung beépíthető mikro
Elux EIV835 indukciós főzőlap. Ugyan ez AEGben csak fém keretes kivitelben volt ami nekem nem tetszik, ráadásul drágább is.
Cata Thalassa 90 in line silent páraelszívó.
Neff Mosogatógép.
Elux beépíthető hűtő. Csak azért nem AEGet vettem, mert ugyan az AEG kivitel funkciókra és belsőre kb ugyan az mint az Elux, ez olcsóbb volt. Ráadásul ennek az elérhető beépíthető hűtő+fagyasztók közül a legnagyobb a hűtő és fagyasztó része.

Az eszközöket áruk és garancia idejük/tapasztalatok+megbízhatóság és funkció alapján válogattam össze. Sajnos tapasztalat még nincs, de 1-2 hónap és remélhetőleg lesz.

Egyébként ha választanom kéne csak márka alapján akkor AEG. De van amivel gari idő miatt jobban jársz (pl Neff). Ha eluxot veszel mondjuk sütő+főzőlap kombóból akkor vanhozzá ajándék edény szett stb.
AEGnél tudsz hob2hood szettet venni elszívó + főzőlapban, ami főzéskor automatikusan bekapcsolja az elszívót. Feltéve, hogy nem igény az in line motor és nem zavar az 50-60 dB motor hang :)

[ Szerkesztve ]

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.