Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45024) peppe79 válasza SirRasor (#45023) üzenetére


peppe79
senior tag

Csak azért mertem ajánlani az Aeropress-t, mert az sokkal alkalmasabb egyszerre nagyobb mennyiségű kávé elkészítésére, és azt írtad, hogy nem baj, ha a kávé esetleg hígabb. Nagyobb szabadságot és variációs lehetőséget biztosít (lehet vele kísérletezgetni), és egyszerűbb a tisztán tartása.

A kotyogósnál a szűrőkosár jellemzően fix méretű, így ott esetleg egy picit a víz mennyiségével, és hőfokával lehet csak játszani (a 'klasszikus' kotyogóst eleve forró vízzel célszerű felönteni). Használat után meg kell várni, hogy kihűljön, különben nem tudod szétszedni, és elmosni. Szóval, ha csak a praktikumot nézzük, nem jobb, sőt. És azt szerintem kalkuláld bele, hogy nagyobb mennyiségnél jobb eredményt hoz a 2 vagy 4 személyes, amiben kétszer főzöd le a kávét, mint a 6-8 személyes, amiben csak egyszer.
Az Avxcafét én is nyugodt szívvel ajánlom, ha Te is szegedi vagy, érdemes egyszer kilátogatnod hozzájuk. De előtte célszerű telefonon egyeztetned, mert ők alapvetően egy webáruház. És készülj fel rá, hogy - legyen szó bármilyen kávéfőzőről - szinte biztosan szemes kávét fognak neked ajánlani, de ettől még nem rossz emberek. :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.