Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45015) SirRasor


SirRasor
őstag

Jólvan, látom megy a kávé téma, úgyhogy bekérdezek itt is, mert a KV (bocs :D) topicban még csak válaszra se méltattak :U

Nemrég keresett itt valaki max 15k-ig kávéfőzőt. Én is keresek, de a fentiek alapján most picit átfogalmazom:
15k-ig miben érdemes bolti őrölt kávét főzni (bellarom gold fölé nem megyek se árban, se minőségben..őrölgetni se fogok!), amiben az a lehető legfinomabb/a lehető legkevésbé keserű? Tuti van itt olyan, aki végigpróbált már egy csomó lehetőséget az olcsóbb megoldások közül.

Annyi kritériumom van, hogy nálam a kávé 2dl-nél em lehet kevesebb. Lehet híg is, az nem érdekel annyira, csak ne legyen keserű. Bialetti Brikkát próbáltam: a 4 személyeset és asszem az adott ki valami 1,5 deci kávét...
Tehát kotyogósat is elfogadok, csak lehessen benne mennyiséget készíteni na :DDD

BoneDragon csak érdekességképpen: megvettük a legolcsóbb, legócskább Candy 10 terítékeset (csak az fért be...45cm) és már 1 éve tökéletesen megy, tökéletesen mos a legolcsóbb lidlis mosogatógép-tablettával. Szüleimnél többféle mosogatógép is volt és az alapján nyugodtan kijelenthetem, hogy már van egy minőségi minimum, ami alá nem mennek...kb. mint mosógépnél. Nagyon nem lőhetsz mellé. Egy nagyon jó iránymutató az árukeresőnek a vélemények szekciója.
EDIT: amúgy azt se írtad, hogy szabadonálló vagy beépíthető kell, vagy éppen milyen széles lehet...
https://www.arukereso.hu/mosogatogep-c3171/12-teritekes-mosogato/

[ Szerkesztve ]

Make Love not war!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.