Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41987) ribarszki válasza Joccc07 (#41986) üzenetére


ribarszki
őstag

Nagyon rövid a kábele, rideg-törékeny a gégecsöve, fáj a csuklód 10perc után a markolattól annyira nem ergonómikus, a csövek ritka igénytelen műanyagból vannak, csak összeszorulnak nem rögzülnek reteszesen, nem állítható a cső hossza, hanem fix, nem jár hozzá szőnyegfej csak egy maximum garázsban használható kefés valami (nem csúfolnám porszívó fejnek, mert kb 5ft-ból készült és szart sem ér), a por igen tetemes százalékát visszafújja, nagy, borulékony, a markolaton nem lehet fals levegőt állítani. Hirtelen ennyi.
Mindezt elnézem neki ott ahol használom, mert oda ilyen igénytelen jószág kell. De mint porszívó, lakásba, általános célra teljesen alkalmatlan. Gyakorlatilag az anti-porszívó. Ha veszel egy 18.000Ft-os Electrolux EasyGo porszívót, az kb 10x körberöhögi ezt a gépet lakásban. (Nyilván műhelybe ilyen való)

Amúgy meg engedd el nyugodtan a zsánélküli vonalat, mert a csalódások csodás tárháza nyílik ki előtted.

De persze mindenki maga dönti el, hogy mire költ.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.